« Žene
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
HE HE

Žene prije braka moraju isprobati ove stvari

Sve treba probati... dobro, ne baš sve
Sve treba probati... dobro, ne baš sve (Arhiva)
Više o

žene

,

brak

Žene trebaju isprobati neke stvari prije braka jer kasnije, baš kao i muškarci, za to neće imati prilike, a stvarn bi bilo šteta da im život prođe bez toga... 

Za početak, trebate barem malo živjeti sami, a dobro bi bilo i kad biste uspjeli naći zajednički stan s najboljom prijateljicom, barem neko vrijeme. Samostalnost radi čuda za samopouzdanje.

Primjerice, trebale bi imati avanturu s unaprijed poznatim kratkim rokom trajanja - godišnji odmor idealna je prilika za takvu ekshibiciju.

Nije loše niti ući u vezu s osobom koja je potpuno drugačija od vas i različita od ideala ljepote koji inače imate - ako volite plave visoke frajere, nađite nižeg crnog tipa, ako volite otvorene muškarce, prohodajte s povučenim. Tako ćete saznati je li vaš ukus pogođen ili ne

Uz sve navedeno, više nego dobro je isprobati kako je to hodati s dva frajera u isto vrijeme, no jedino ako priznate obojici da viđate još jednog. Uzbuđenje koje ćete iskusiti donijet će vam gomilu samopouzdanja.

Za kraj, jasno - izlazite, tulumarite, idite na predavanja i tečajeve ... ne kažemo da poslije nećete moći, ali tako ćete saznati što vas stvarno zanima u životu.

20.01.2017. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno