objavljeno 20.01.2017. 20:02:00
HE HE

Žene prije braka moraju isprobati ove stvari

Sve treba probati... dobro, ne baš sve
Sve treba probati... dobro, ne baš sve (Arhiva)

Žene trebaju isprobati neke stvari prije braka jer kasnije, baš kao i muškarci, za to neće imati prilike, a stvarn bi bilo šteta da im život prođe bez toga... 

Za početak, trebate barem malo živjeti sami, a dobro bi bilo i kad biste uspjeli naći zajednički stan s najboljom prijateljicom, barem neko vrijeme. Samostalnost radi čuda za samopouzdanje.

Primjerice, trebale bi imati avanturu s unaprijed poznatim kratkim rokom trajanja - godišnji odmor idealna je prilika za takvu ekshibiciju.

Nije loše niti ući u vezu s osobom koja je potpuno drugačija od vas i različita od ideala ljepote koji inače imate - ako volite plave visoke frajere, nađite nižeg crnog tipa, ako volite otvorene muškarce, prohodajte s povučenim. Tako ćete saznati je li vaš ukus pogođen ili ne

Uz sve navedeno, više nego dobro je isprobati kako je to hodati s dva frajera u isto vrijeme, no jedino ako priznate obojici da viđate još jednog. Uzbuđenje koje ćete iskusiti donijet će vam gomilu samopouzdanja.

Za kraj, jasno - izlazite, tulumarite, idite na predavanja i tečajeve ... ne kažemo da poslije nećete moći, ali tako ćete saznati što vas stvarno zanima u životu.

20.01.2017. 20:02:00
http://m.metro-portal.hr/zene-prije-braka-moraju-isprobati-ove-stvari/102612/