« Žene
objavljeno prije 9 godina
SAVJETI

Žene ove stvari ne bi trebale dozvoljavati ...

OK, veza je na početku, sviđate se jedno drugome, lijepo vam je zajedno, no neke stvari jednostavno ne smijete dozvoliti bez obzira na leptiriće u trbuhu

Nemojte biti tužni, napucajte ga ...
Nemojte biti tužni, napucajte ga ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

ponašanje

Žene na početku veze imaju više leptirića u trbuhu i glavu više u oblacima od muškaraca, tako da ne čude pogreške koje im se lako potkradu. Jednostavnije rečeno, previde neke karakteristike koje ne bi smjele tolerirati.

Na prvom je mjestu škrtost - ako vas baš svaki put traži da podijelite račun, nije baš neki kavalir i vjerojatno će se to ponašanje kroz godine pogoršati. Savjet - nestanite u vidu lastinog repa.

Ako on baš i nije siguran da mu se sviđate - malo ste super, malo ste tak-tak, a malo potpuno nezanimljivi (u zavisnosti od tuluma na koje je pozvan), nemojte se mučiti s takvim likom.

Takvi će i često otkazivati sastanke - jednom ili dva puta u tri mjeseca je normalno, ali ako se stalno ponavlja, razmislite koji ste mu vi zapravo izbor - prvi ili zadnja rezerva?

Uz to, ne treba trpjeti niti jedan oblik ponižavanja - bezobrazno spuštanje na vaš račun pred njegovim prijateljima koji umiru od smijeha definitivno je znak da taj lik nije za vas, pogotovo ako uz to on uvijek ispada strašno "pametan" i "glavni".

Za kraj, kako vas predstavlja ljudima koje srećete - kao djevojku ili prijateljicu?

10.06.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno