« Žene
objavljeno prije 9 godina
TRIKOVI

Kako natjerati muškarca da vam jede iz ruke

Mnoge žene misle da mogu upravljati svojim dragim, no nakon nekog vremena shvate da je upravo suprotno, pa evo par trikova kojima ćete vi postati šefica

Slušat će vas kao nikada ...
Slušat će vas kao nikada ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

nagovaranje

Iako je naslov možda malo pretjeran, svaka žena (makar potajno) voli upravljati svojim muškarcem, no kad se tako nešto kaže, odmah se pomisli na manipulaciju - naravno, to je pogrešno.

Stoga, evo par vrlo normalnih "trikova" kako to možete postići na najnormalniji mogući način, a počnite s dvije čarobne riječi - molim i hvala. Koliko god to bilo staromodno, te riječi otvaraju sva vrata i razgaljuju srce onih koji ih čuju.

Nakon toga, pokažite svojim primjerom - spremajte stvari za sobom. Da, muškarci su neuredni prasci u najvećem broju, no ako je i vaša odjeća neuredno razbacana unaokolo, teško ih je uvjeriti da trebaju pospremati. 

Iskreno priznajte svoje želje i potrebe, od nošenja vrećica iz trgovine do onoga što želite da vam radi u krevetu, a kad na sve navedeno dodate još i neki oblik nagrade za dobro ponašanje - finu večeru ili novo seksi donje rublje praćeno dobrim seksom, nema toga što vaš muškarac neće napraviti za vas.

11.06.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno