« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
DRAGA ...

Žene najviše vole čuti ...

Kao što vjerojatno pogađate, ženama su najomiljeniji komplimenti koji hvale njihovu vitku liniju

Koji komplimenti padaju na plodno tlo
Koji komplimenti padaju na plodno tlo (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

komplimenti

,

najbolji komplimenti

Kako i kada plasirati kompliment, kao i što pritom pohvaliti jedna je od noćnih mora muškaraca koji nikad nisu sigurni ide li im to od ruke ili ne. Zato neki sipaju kao iz rukava, nadajući se da će barem jedan pasti na plodno tlo, dok su drugi škrti na komplimentima jer nisu sigurni hoće li reći dobru stvar ili će ispaliti nešto što će ispasti glupost.

Istraživanje provedeno na uzorku većem od 2 tisuće žena i muškaraca pokazalo je da je na uvjerljivom prvom mjestu kompliment upućen ženi o njenoj vitkoj liniji. Naime, kako je 43 posto žena gotovo opsjednuto težinom, ne čudi da su najsretnije kad njihov trud i odricanje budu primjećeni. 

Uz to, među omiljene komplimente spadaju i oni da lijepo mirišu, imaju predivne oči, neka im boja naročito pristaje ili da imaju lijepu kosu.

S druge strane, žene ne vole čuti da izgledaju neraspoloženo, da liče na nekog od svojih roditelja ili da izgledaju umorno, a nije rijetkost da neke komplimente shvate potpuno pogrešno.

Tako se kompliment o lijepim oblinama nerijetko pretvara u uvredu da su debele, a čak i komentar o lijepoj šminci natjerate će 14 posto žena da pomisle da su pretjerale s nanošenjem.

Stoga, preporučujemo oprez ...

17.04.2015. 22:12:00
Novi komentar
nužno
nužno