« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
NIKADA!

Čega se žene ne smiju sramiti

Položaj žene u modernom društvu naizgled je bolji nego prije, no i dalje postoji priličan broj stvari koje to demantiraju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

seksualnost

,

posao

,

odijevanje

,

sram

,

težina

Žene se nekih stvari nikad ne trebaju sramiti, bez obzira na to što je sredina u kojoj žive i rade konzervativnija od prosjeka. Stoga, dobivali vi kritike zbog toga ili ne, evo par stvari koje jednostavno ne smijete skrivati.

Naravno, za početak nemojte sebi dozvoliti da se u bilo kojoj situaciji sramite činjenice da ste žena. Ako su oko vas seksisti, jednostavno ih ignorirajte i uvijek hodajte uzdignute glave, bez srama. 

Vaš način odijevanja je odraz vašeg karaktera, pa ne postoji razlog zbog kojeg biste se trebali početi odijevati na drugi način samo zato da udovoljite ljudima oko sebe. Na taj način gušite svoju osobnost.

Uz odijevanje ruku pod ruku ide i težina. Pa što ako imate par kilograma viška? Ako ste zdravi i volite fino pojesti, ne postoji niti jedan dobar razlog zašto biste se trebali sramiti te činjenice.

Seksualnost i broj muškaraca s kojima ste bili također su vaša osobna stvar. Bili vi gay ili straight, to ne utječe na vaše sposobnosti i ljudske kvalitete, a još manje broj muškaraca (u slučaju da je nešto veći od prosjeka). I opet, hodajte uvijek uzdignute glave.

Bez obzira na sve, potrudite se biti svoji u svim situacijama i ne dozvolite da vam glupi ljudi sruše samopouzdanje.

16.04.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno