« Seks
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
MA DA?!

Žene bi se trebale seksati poput muškaraca

Naravno, kad ovo kažemo, mislimo na to da bi priprema za seks i cjelokupno razmišljanje trebalo biti sličnije muškom, jer je jednostavno učinkovitije ...

Aktivniji pristup je i zabavniji
Aktivniji pristup je i zabavniji (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

razmišljanje

Žene često ne uživaju do kraja u seksu jer previše analiziraju, tvrde stručnjaci za seks,za razliku od muškaraca koji seksu pristupaju na potpuno različit način.

Ženama je potrebna priprema i atmosfera, a kako se sporije uzbuđuju od muškaraca i puno lakše hlade, nerijetko se događa da im seks ne predstavlja ama baš nikakav užitak jer cijelo vrijeme nešto vrte u mislima.

Kako se riješiti tih problema u glavi? Ako poslušamo stručnjake, to je zapravo prilično jednostavno. 

Muškarci se za seks ne pripremaju, dok će žene uvijek pronaći neki razlog za odlazak u kupaonicu, bilo to nedovoljno dobro depliran dio tijela ili lagano ishlapjeli dezodorans. Poruka ženama: zaboravite na to i prepustite se.

Ono što žene obično zbunjuje je činjenica da nije uvijek nužno biti seksi po svojim kriterijima da bi se napalio muškarac. Primjerice, zašto se partner napalio kao lud na golo bedro koje je izvirilo iz kućne haljine kao da stojite pred njim u seksi donjem rublju?

U tom trenutku kreće analiziranje umjesto prihvaćanja činjenice da je to tako kako i jest i da tu nema apsolutno nikakve pozadine - jednostavno, on se napalio jer mu je tako došlo i to treba veselo iskoristiti.

Za kraj, zadnja stvar koju žene trebaju naučiti od muškaraca je razmišljanje tijekom seksa -nema ga, apsolutno ne postoji. Nema razmišljanja o uređenosti intimnog dijela, duljini dlaka na nogama, celulitu i sličnim stvarima. Ništa od toga nije važno u tim trenucima, osim potpune posvećenosti zbivanjima u krevetu.

Evo prijedloga - pokušajte jednom bez razmišljanja, svidjet će vam se.

02.03.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno