« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Zdrava koža i mladolik izgled bez bora

Mladolik izgled oduvijek je na cijeni, a sve što je potrebno za to je ispravna prehrana, pa evo nekoliko korisnih savjeta što i kako jesti

Zdravom hranom do lijepe kože
Zdravom hranom do lijepe kože (Arhiva)
Više o

bore

,

zdrava koža

,

mladolik izgled

Lijepa koža bez bora i mladolik izgled san su svake žene, a za to nisu potrebne skupe kreme, već pažljiv odabir namirnica koje unosimo.

Tako je za čistu i besprijekornu kožu potreban povećan unos ribe i povrća, od zelenog lisnatog povrća poput špinata ili raštike zbog njihovog sadržaja vitamina A i C do svježe ribe kao što je divlji losos čije omega-3 kiseline imaju blagotvoran učinak na zdravlje kože.

>> Hrana za zdravlje vaše kože >>

Hidratizirana koža daje zdrav i lijep izgled, a kako biste to postigli potrebno je jutarnju i popodnevnu kavu zamijeniti zelenim čajem, napitkom prepunim antioksidansa koji povećavaju dotok krvi i kisika u koži lica, uz dodatnu hidrataciju. 

>> Hrana koja čuva kožu tijekom zime >>

Za kraj, bora ćete se riješiti unosom namirnica bogatih vitaminom C koji pomaže u stvaranju kolagena, ključnog za mladolik izgled. Stoga, neka na stolu uvije bude ananasa, kivija i naranče, a u hladnjaku kelja i brokule

 

 

23.09.2014. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno