« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Zavedite muškarca u trenu

Sljedeći put kad se nađete zajedno u krevetu, neka inicijativa bude vaša, i to cijelo vrijeme - muškarce to neobično pali

Kako ga zavesti drugi put
Kako ga zavesti drugi put (Shutterstock)
Više o

žene

,

zavođenje muškaraca

,

trikovi

,

savjeti

Zavođenje muškaraca čini se kao lak posao, no to u stvarnosti nije tako. Ipak, kad na kraju cijele priče uspijete doći do partnera kojeg ste željeli, treba ponoviti postupak zavođenja u krevetu kako bi se veza učvrstila.

>> Ženski trikovi za zavođenje >>

Naravno, prvi preduvjet je da vam se i njegove ljubavničke sposobnosti sviđaju, inače baš i ne bi imalo smisla, ali ako je u krevetu bio barem korektan prvi put, sve nakon toga može biti samo bolje.

>> Najjače žensko oruđe zavođenja >>

Zato vrijedi pohvaliti njegovu izvedbu kako bi mu naraslo samopouzdanje, jer ni muškarci nisu imuni na kritike, a komplimenti za ljubavne podvige su više nego dobrodošli.

Stoga, pitajte ga koju bi fantaziju želio ispuniti, pa mu to priuštite kad najmanje očekuje - bilo to iznenadno pojavljivanje u njegovom vidnom polju kad ide s posla ili sjedi na piću s kolegama u nekoj prigodnoj odjeći ili vrući MMS usred radnog vremena.

>> Sigurni znaci da muškarac želi seks s vama >>

A sljedeći put kad se nađete zajedno u krevetu, neka inicijativa bude vaša, i to cijelo vrijeme - muškarce to neobično pali, a kad su u tako dobrom raspoloženju, vole partnerici uzvratiti s kamatama. Jednostavno, ne možete izgubiti ..

 

28.01.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno