« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PARADOKS :)

Zašto su žene privlačnije zimi?

Iako ljeti možete na svakom koraku vidjeti polugole žene, na kraju ispada da su privlačnije zimi, kad je gotovo svaki komad kože prekriven

Što donosi zimsku privlačnost
Što donosi zimsku privlačnost (Dreamstime)
Više o

žene

,

privlačnost

,

zima

,

koža

Žene su puno atraktivnije zimi, pokazalo je jedno poljsko istraživanje koje je svojim rezultatima iznenadilo i znanstvenike. Naime, dobru polovicu godine muškarci mogu vidjeti priličan dio gole kože na ženama, no izgleda da je misterioznost ono malo kože što proviruje ispod zimske odjeće ipak seksipilnije.

>> Što je zapravo privlačnost >>

Dakle, žene kod muškaraca zimi izazivaju više uzbuđenja zimi nego u bilo kojem drugom dijelu godine, pa stoga ne čude rezultati istraživanja koji pokazuju da je broj prevara najveći upravo u zimskim danima. 

Znanstvenici vjeruju da je riječ o odjeći jer su tijela zimi potpuno prekrivena toplom odjećom i to kod muškaraca budi maštu, jer u ostalom dijelu godine više manje vide sve što ih zanima, dok zimi moraju stvarati svoje slike u glavi.

>> Što muškarci ne vole na ženama zimi >>

Štoviše, ljeti je izbor toliko velik da muškarci dižu kriterije i postaju izbirljiviji, dok je po zimi u igri ona stara - manje je više.

07.12.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno