« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
EH, DA ...

Zašto su žene loše volje

Ako se pitate zašto vam draga nije najbolje volje, pogledajte listu stvari koje ih najviše živciraju pa prosudite sami koliko ste vi krivi za to

Tri su glavna razloga za loše raspoloženje žena
Tri su glavna razloga za loše raspoloženje žena (Arhiva)
Više o

žene

,

razlozi

,

raspoloženje

,

loše rasploženje

Žene su loše volje samo deset dana u godini, pokazalo je jedno istraživanje s kojim se vjerojatno neće složiti debela većina muškaraca, no oni su ionako jedan od tri glavna okidača lošeg raspoloženja kod žena.

Dakle, tri su glavna razloga za loše raspoloženje žena, a to su - debljina, financijske brige i partner koji ne sluša, pa makar polovica žena priznaje da su ćudljive, a svaka sedma da je više tužna nego sretna, svejedno ih gotovo dvije trećine misle da su sklonije lošem raspoloženju od muškaraca.

>> Loše prehrambene navike čine žene razdražljivima >>

Raspoloženje se popravlja na razne načine, a omiljeni su, naravno, shopping, pa zatim čokolada, čaša vina i - vježbanje. Muškarci koji dobro poznaju partnericu prepoznaju takve trenutke pa se njih dvije trećine miče s puta dok se raspoloženje ne popravi. 

>> PMS nije kriv za promjene raspoloženja? >>

Zanimljivo je da spolovi na loše raspoloženje reagiraju različito - žene vole biti same, a muškarci traže društvo partnerice kako bi im ona popravila raspoloženje.

Osim tri glavna razloga lošeg raspoloženja žena, ima ih još:

Osjećaj da ih se ne cijeni
PMS
Nedostatak odjeće za neke prilike
Briga o kućanstvu
Nezahvalna djeca
Prištevi
Menopauza
Slomljeni nokat ...

22.09.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno