« Seks
objavljeno prije 10 godina
I ONI SE ŠVERCAJU

Zašto se muškarcima ne da seksati

Postoji nekoliko razloga koje bi muškarci mogli navesti kao opravdane za nedostatak želje za seksom, ali osim umora neće priznati niti jedan

Nisu baš uvijek raspoloženi
Nisu baš uvijek raspoloženi (Shutterstock)
Više o

seks

,

umor

,

muškarci

,

isprike

,

manjak želje

Muškarce prati glas da su uvijek rasploženi za seks, no zapravo je to samo dobar PR, jer u stvarnosti velika većina nije ni blizu tako napaljena. Dapače, najvećem se broju muškaraca ne da seksati vrlo često.

Zašto? Postoji nekoliko glavnih razloga, a među vodeće možemo ubrojati previše posla, jer kad se dođe kući nakon napornog radnoga dana, jedino što im je na pameti je večera i udoban kauč ili fotelja pred televizorom. 

Na to se nadovezuje ta večera koja je najčešće preobilna i zaokuplja pažnju čitavog organizma. Ne diraj lava dok spava i muškarca kad preživa, mogla bi biti poslovica koja će najbolje opisati stanje u tim trenucima, kad im seks ne može pasti na pamet ni slučajno. 

Ako se na televiziji može pronaći neka utakmica omiljenog sporta, muškarac će gotovo u pravilo odabrati gledanje utakmice pred seksom, a ako je još u pitanju omiljeni tim, možete hodati pred njim bez odjeće, a on to neće primjetiti.

Seks po ljeti može biti sjajan, no jednako tako bit će i znoja, a kad je tako vruće, dobar broj muškaraca jednostavno nema želje za mokrim tijelima. Ne znaju što propuštaju, ali tako je.

Zadnji je razlog prilično čest, no teško da će vam ga priznati - bili su pod tušem, primjetili svog veseljka koji se osjetio potaknut toplom vodom i ... malo su ga izmasirali. Kad dođu u krevet izmislit će nešto drugo, ali pravi razlog za "Draga, nećemo večeras ..." je činjenica da su oni masturbirali u kupaonici.

18.05.2014. 23:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Vesna
    31.10.2014. 12:26
    Ne vole se kupati baš pred sex.
Novi komentar
nužno
nužno