« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
IGRICE

Zašto je masturbacija sjajna stvar

Vjerovali ili ne, čak 95 posto muškaraca igralo se samo sa sobom, dok je kod žena ta brojka znatno manja - "samo" 72 posto

Kakve su koristi od masturbacije
Kakve su koristi od masturbacije (Arhiva)
Više o

ženska masturbacija

,

koristi

,

masturbacija

Mastrubacija je dobra za vas, tvrde stručnjaci koji uz to preporučuju da zaboravite na sve bapske priče o dlakavim dlanovima ili neplodnosti jer nemaju veze sa stvarnošću. Umjesto toga, opustite se i poigrajte sami sa sobom, dobro je za zdravlje.

Popularni YouTube kanal ASAPScience prikupio je nekoliko zanimljivih činjenica o masturbaciji koja, kažu, može učiniti čovjeka plodnijim, sretnijim i zdravijim.

Naime, kemijski procesi u tijelu tijekom masturbacije potiču centre u mozgu zadužene za smanjenje stresa i užitak, a jednako tako i one za smanjenje boli. To će naročito dobro doći ženama jer se stimuliraju i centri za smanjenje boli tijekom menstruacije, kada masturbacija može biti učinkovitija od tableta protiv bolova. 

Muškarcima je, pak, masturbacija jedan od najzgodnijih oblika prevencije raka prostate, jer redovito ispire kancerogene toksine iz prostate. 

Sve u svemu, masturbacija je sigurna i zdrava zabava, no ipak je potrebno imati mjeru kako ne biste postali ovisni o njoj i zanemarili igrice s partnerom u krevetu.

Evo još zanimljivosti:

04.10.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno