« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
HE HE

Kako znati da on nema pojma o seksu

Muškarci se mogu čitati kao otvorena knjiga, samo treba znati znakove, pa je tako lako zaključiti da on jednostavno neće biti dobar u krevetu

Bolje znati unaprijed nego žaliti kasnije :)
Bolje znati unaprijed nego žaliti kasnije :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci

,

znakovi

,

loš seks

Muškarci misle da znaju sve o seksu (barem najveći broj njih), no žalosna istina je da to i nije baš tako. Većina žena dala bi puno kad bi unaprijed mogla znati je li potencijalni partner dobar u krevetu kako ne bi gubile vrijeme na likove koji neće znati kako ih zadovoljiti.

Naravno, i to se može, treba samo obratiti pažnju na neke jasne znakove koje je lako prepoznati. 

Prvo, ako niste sigurni da vam se sviđa, nema svrhe uvjeravati se u to. Samo zato što je prvi obratio pažnju na vas i prišao vam, ne znači da bi mu trebali dati priliku. Prvi dojam rijetko vara, pa ako nemate osjećaj da vam je napet, ljubazno ga otpilite.

Nadalje, ako požuruje akciju unatoč vašem nećkanju ili čak već pri prvom ozbiljnijem ljubljenju gura ruku u gaćice ili vuče vašu prema svojima, očito se radi o liku kojem ta akcija nije baš česta aktivnost, više igranje sa svojim ... ponosom pred ekranom računala.

Kad smo već kod ljubljenja, to je jedan od boljih znakova kompetencije - ako se zna ljubiti i već vas tako napaliti, zamislite samo što će raditi u krevetu. No, ako ne zna ... ništa ga neće spasiti.

Za kraj, ako lika ne zanima ništa osim vaše ... jel' ..., preciznije, što radite, kako se zabavljate, koja vam je omiljena knjiga ili pjesma, s njim će u krevetu biti isto - on će svršiti, a vi ćete se pitati što vam je to trebalo.

03.10.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno