« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
STVARNO?

Zanimljive znanstveno dokazane činjenice o seksu

Znanstvenici se upinju dokazati da seks nije samo jednostavna prirodna potreba, nego da i oni tu mogu poprilično pomoći

Maženje nakon seksa je vrlo važno
Maženje nakon seksa je vrlo važno (Shutterstock)
Više o

seks

,

kolesterol

,

zanimljivosti

,

pogrešne činjenice

,

maženje

Seks se može znanstveno objasniti i poboljšati ... zvuči kao neka mantra geekova u bijelim kutama, no to ne znači da nije istina, upravo obrnuto. 

Eto, da nema znanstvenika, vjerojatno ne bi znali da je niža razina kolesterola u krvi bolja od Viagre, jer je visok kolesterol jedan od glavnih uzročnika erektilne disfunkcije - ako vam je kolesterol visok, lijekovi za njegovo snižavanje drastično će poboljšati vašu izvedbu u krevetu.

OK, znamo da seks troši neke kalorije, a na tu temu je (gle čuda!) napravljen čitav niz istraživanja, a jedno provedeno u Kanadi precizno je izmjerilo da muškarac tijekom samog čina troši 4.2 kalorije u minuti, a žena 3.1. Ipak, brojke na kraju nisu spektakularne kad znamo da je i sedam minuta koitusa nedostižno većini ...

Ako pitate žene, maženje nakon seksa je obavezno. Muškarci bi to u najvećem broju rado preskočili, no kako istraživači kažu da su osobe puno zadovoljnije seksom ako se nakon njega maze još 15-ak minuta, frajeri bi se ipak trebali potruditi, makar na početku veze, da impresioniraju partnericu.

Za one gadljive - seks je pravi lijek za to. Pokazalo se da je seksualna uzbuđenost pravi penicilin za gadljivost, pa ako morate oribati grozno prljavu kuhinju, primjerice, prvo bacite jedan seks na brzaka, bit će vam lakše.

21.09.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno