« Žene
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
HE HE

Zaljubljenost - kako mijenja žene?

Zaljubljeni izgledaju ljepše, jednostavno se na licu vidi neki sjaj koji dolazi iznutra, od leptirića u trbuhu koji lete li lete, a uz to je obavezan osmijeh i dobro raspoloženje

Zaljubljenost će nas proljepšati
Zaljubljenost će nas proljepšati (Arhiva)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

znakovi zaljubljenosti

Zaljubljenost je osjećaj za kojeg je netko pametan rekao da bi ga svaka osoba trebala iskusiti najmanje jednom u životu, jer nas ova sjajna stvar mijenja u potpunosti - iznutra se osjećamo predivno, no uz to se i fizički mijenjamo. 

Zaljubljene žene izgledaju ljepše, lice je prepuno sjaja koji dopire iznutra, a uz taj osjećaj idu i obavezan osmijeh i dobro raspoloženje. Naravno, dobro znamo da je osmijeh privlačan svima i slama sve barijere, no ujedno i pojačava osjećaj zaljubljenosti.

>> Zaljubljenost zaglupljuje >>

No, što još donosi zaljubljenost? Primjerice, samopouzdanje koje automatski ispravlja loše držanje, a kako se zna da se sa samopouzdanim ljudima svi žele družiti, društvo vam se zaljubljenošću povećava.

>> Kakve probleme donosi zaljubljenost >>

Očekivano, takve promjene u mentalno sklopu donose i opušteniji pristup, manje se razmišlja o lošim stvarima i stres se drastično smanjuje, što samo pojačava sve već gore navedene blagodati zaljubljenosti.

>> Neporecivi znanstveni dokazi da ste zaljubljeni >>

Prema tome, ako još uvijek ne shvaćate - zaljubljenost je jako, jako dobra stvar, napravite to pod hitno!

21.08.2016. 21:44:23
Novi komentar
nužno
nužno