« Žene
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE

Kako uspješne žene započinju dan

Razlike između uspješnih i neuspješnih žena (i muškaraca, naravno) su u sitnicama, malim stvarima koje jedne rade, a druge - ne

Evo kako treba započeti jutro
Evo kako treba započeti jutro (FreeDigitalPhotos)
Više o

žena

,

uspješna žena

,

idealno jutro

,

jutarnja rutina

Jutarnja rutina važna je stvar u životu svake žene (naravno, i muškarca), a ako želite biti uspješni, postoje neke stvari koje jednostavno trebate izbjegavati jer će vam pokvariti ulazak u dan.

Ne kaže se bez razloga da se po jutru dan poznaje, pa je vrlo važno kako ćete započeti dan, a istraživanje među uspješnim ženama pokazalo je da se neke stvari ujutro jednostavno - ne rade.

Ako želite ući u to odabrano društvo, evo što biste trebali izbjegavati ujutro ...

Alarm - odgađanje alarma je kobno za vaše raspoloženje, jer ako ga odgađate (jednom ili više puta), probudit ćete se umorniji nego što ste bili sinoć. Zvuči čudno, ali je istinito, stoga - čim zazvoni, na noge lagane i krenite u novi dan.

Doručak - mora biti dobar, kvalitetan i zdrav, ne nešto što ste nabrzaka spremili i ubacili u sebe, već pomno isplaniran obrok koji jedete s užitkom za stolom. Em ćete imati dovoljno energije, em ćete biti zadovoljni ...

Mailovi - ujutro se ne treba izlagati stresu i negativnim informacijama, stoga, umjesto da provjeravate mailove ili društvene mreže, odradite jedan set vježbi, radite jogu, meditirajte, slušajte omiljenu glazbu ... nešto što će vas ubaciti u pozitivno raspoloženje.

Odjeća - odabir odjeće može biti izvor nevjerojatne količine stresa, stoga pametne žene odjeću biraju navečer, pa se ujutro samo ubace u planiranu kombinaciju i spremne su u trenu.

Žurba - bolje je navečer potrošiti dodatnih desetak ili petnaestak minuta za pripremu nego se ujutro bunovan zaletavati u štokove po stanu tražeći naočale, ključeve, mobitel, cipele ... sve ono što ste još sinoć mogli staviti na mjesto kako biste ujutro mogli napraviti sve što želite na opušten način.

Uz ovakvu malu pripremu, svako će vam jutro biti dobro, a na posao ćete stići dobro raspoloženi, puni energije i veselja ... što je jedan od preduvjeta za uspješan dan. Isprobajte!

22.08.2016. 21:35:00
Novi komentar
nužno
nužno