« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Za što tvrde da je bolje od seksa

Vrijedi spomenuti da postoji jedno u kojem je 80 posto žena izjavilo da bi se radije dobro naspavalo nego se seksalo s partnerom

Četiri od pet žena bi radije - spavalo?
Četiri od pet žena bi radije - spavalo? (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

bolje od seksa

Seks je tema broj jedan u bilo kojoj varijanti, a koliko se o njemu priča u društvu, ispada da je najvažnija stvar na svijetu. Mogli bismo se složiti s tom tvrdnjom da nema malog milijuna istraživanja u kojima su ljudi svašta stavljali ispred njega.

Primjerice, istraživanja u kojima su pametni telefoni rangirani ispred seksa kod natpolovičnog broja ispitanika već su postala legendarna, no njima su se pridružila i druga koja su na prvo mjesto stavila neke druge stvari.

Vrijedi spomenuti da postoji jedno u kojem je 80 posto žena izjavilo da bi se radije dobro naspavalo nego se seksalo s partnerom. Naravno, istraživanje je radila tvrtka koja proizvodi madrace.

Ipak, vjerujemo da Francuzi iz magazina Grazia nisu toliko pristrani, pa nam ostaje samo da se zbunjeno češkamo po glavi. Naime, Francuzi su u svim anketama među najseksi muškarcima, Francuskinje su također na glasu, općenito se tamo puno toga vrti oko seksa, pa čak i predsjednici države prilično otvoreno varaju žene i mijenjaju ljubavnice.

Bez obzira na sve to, gotovo tri četvrtine Francuskinja izjavilo je da bi radije pojele nešto fino s partnerom nego se s njim zabavljalo u krevetu?

Ide li ova civilizacija svom kraju, ili je seks jednostavno postao toliko dosadan jer se više ni dječje igračke ne prodaju bez seksi komada u pozadini?

09.08.2015. 23:00:00
Novi komentar
nužno
nužno