« Seks
objavljeno prije 9 godina
MMM

Više seksa uz vrlo jednostavne trikove

Većina ljudi javno se žali na nedostatak seksa, a ovih par jednostavnih trikova u spavaćoj sobi omogućit će vam da dođete do brojki koje želite

Ljubičasta najviše potiče na seks
Ljubičasta najviše potiče na seks (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

posteljina

,

boja zidova

,

više seksa

Seksualni život može se učiniti uzbudljivijim na razne načine, ali ako pitate ljude, oni će vam reći da je osnovna stvar - uređenje spavaće sobe, vjerovali ili ne. 

Preko dvije tisuće ispitanika izjavilo je da se namještaj, posteljina i zidovi trebaju uskladiti u ljubičastoj boji, jer takve sobe jednostavno zovu na seks - prosječno 3.49 puta tjedno.

Inače, za vašu inspiraciju, normalan prosjek je 2.55, a crvena, koju se obično optužuje za najveću seksualnost, inspirira na seks 3.18 puta tjedno.

Uz ljubičastu, dobre su boje plava, ružičasta i crna, a uvjerljivo najgora ideja su siva i bež, jer se parovi s takvim bojama u spavaćoj sobi seksaju svega 1.89 puta tjedno.

Naravno, uz boju zidova ukombinirajte i posteljinu u istoj boji, no pripazite na materijal. Svila je, naravno, najpoželjnija jer još više podiže prosjek, na 4.25 puta tjedno. Pamuk, poliester i najlon su u prosjeku, dok najrjeđi seks imaju parovi koji spavaju pod poplunima.

31.05.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno