objavljeno 31.05.2015. 23:01:00
MMM

Više seksa uz vrlo jednostavne trikove

Većina ljudi javno se žali na nedostatak seksa, a ovih par jednostavnih trikova u spavaćoj sobi omogućit će vam da dođete do brojki koje želite

Ljubičasta najviše potiče na seks
Ljubičasta najviše potiče na seks (FreeDigitalPhotos)

Seksualni život može se učiniti uzbudljivijim na razne načine, ali ako pitate ljude, oni će vam reći da je osnovna stvar - uređenje spavaće sobe, vjerovali ili ne. 

Preko dvije tisuće ispitanika izjavilo je da se namještaj, posteljina i zidovi trebaju uskladiti u ljubičastoj boji, jer takve sobe jednostavno zovu na seks - prosječno 3.49 puta tjedno.

Inače, za vašu inspiraciju, normalan prosjek je 2.55, a crvena, koju se obično optužuje za najveću seksualnost, inspirira na seks 3.18 puta tjedno.

Uz ljubičastu, dobre su boje plava, ružičasta i crna, a uvjerljivo najgora ideja su siva i bež, jer se parovi s takvim bojama u spavaćoj sobi seksaju svega 1.89 puta tjedno.

Naravno, uz boju zidova ukombinirajte i posteljinu u istoj boji, no pripazite na materijal. Svila je, naravno, najpoželjnija jer još više podiže prosjek, na 4.25 puta tjedno. Pamuk, poliester i najlon su u prosjeku, dok najrjeđi seks imaju parovi koji spavaju pod poplunima.

31.05.2015. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/vise-seksa-uz-vrlo-jednostavne-trikove/92066/