Život
ŠTO NAM JE ČINITI...

10 stvari koje žene mrze kod muškaraca

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

1. Sebičnost - ovo je jedna od baza za sve ostale grijehe, jer sebičan muškarac uvjeren je kako ga žena mora slijediti kud god krene, bez obzira želi li to ona ili ne. 2.… više »

ELEKTRO STIMULACIJA

Seks čip za potpuno zadovoljstvo

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Čip radi na principu odašiljanja slabih signala iz elektroda u mozak. Tehnologija se originalno koristi u SAD-u kako bi se liječila Parkinsonova bolest. No posljenjih mjeseci… više »

DUBINSKI UTJECAJ

Sjeverni magnetski pol juri na istok

objavljeno prije 11 godina

Zemljin sjeverni magnetski pol 'juri' prema Rusiji brzinom od gotovo 65 kilometara godišnje, tvrdi nova studija uz objašnjenje kako se radi o posljedici magnetskih promjena u… više »

POVOLJNIJE

Bioprognoza od 27. do 29. prosinca

objavljeno prije 11 godina

Nepovoljan vremenski utjecaj koji je prevladavao u prethodnom razdoblju, tijekom sutrašnjeg dana će slabiti, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod u… više »

SVE ZA LJEPOTU

Visoke potpetice mogu ozbiljno oštetiti zglobove

objavljeno prije 11 godina

Iako visoke potpetica izgledaju efektno i produžuju ženske noge, pretjerano nošenje takvih cipela može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme poput artroze. Artroza je bolest koja… više »

POMLADITE SE

Vitamin C usporava starenje

objavljeno prije 11 godina

Dugo se zna da je vitamin C izvrstan lijek protiv prehlade, no najnovija studija pokazuje da može i usporiti proces starenja. Naime, vitamin C olakšava nastanak matičnih stanica… više »

SINTETIČKI ALKOHOL

Budite pripiti bez mamurluka i nuspojava

objavljeno prije 11 godina

Sintetički alkohol razvija se iz supstanci nalik Valiumu, a na živčani sustav djeluje poput alkohola te podiže raspoloženje i opušta. No za razliku od alkohola, ne utječe na ostale… više »

ČAROBNA BILJKA

Imela - nova nada u liječenju raka

objavljeno prije 11 godina

No, istraživači sugeriraju kako imela može učiniti puno više nego rasplamsati božićne strasti. Otkrili su naime, da ekstrakt biljke pomaže u liječenju raka crijeva, koji samo u… više »

OD 1. SIJEČNJA

Što učiniti za svoje zdravlje u 2010.

objavljeno prije 11 godina

Većina nas krajem svake godine odluči učiniti neku veću ili manju promjenu u svom životu koje će se početi držati 1. siječnja. Nažalost, rijetki uspiju održati obećanje koje su dali sami… više »

USPJEŠNO UBACIVANJE

Injekcija vitamina smanjuje tumor u jednom danu

objavljeno prije 11 godina

Znanstvenici sa Sveučilišta u Glasgowu i Sveučilišta u Strathclydeu otkrili su nevjerojatnu terapiju kojom se u 24 sata smanjuje tumor. Radi se o injekciji vitamina E koja ima… više »

DJED BOŽIĆNJAK

Australac otvorio trgovinu 'Duh Božića' i podijelio vlastitu imovinu

objavljeno prije 11 godina

Velikodušni Australac toliko se uživio u blagdanski duh da je već drugi Božić zaredom odlučio postati stvarni Djed Božićnjak i podijeliti vlastitu imovinu. Prošlog Božića,… više »

KRIZNA GODINA

Više od petine Britanaca trošilo je dječje ušteđevine

objavljeno prije 11 godina

Gotovo 22 posto britanskih roditelja priznalo je da je ove godine koristilo ušteđevinu svoje djece kako bi platili račune, podmirili nepredviđene troškove, financirali… više »

PREŽIVLJAVA KLONIRANJEM

Najstarija biljka na svijetu ima 13.000 godina

objavljeno prije 11 godina

Istraživači vjeruju da je hrast Jurupa star oko 13.000 godina, što ga čini najstarijom biljkom na svijetu.  Hrast pripada porodici kloniranih grmova, a znanstvenici smatraju kako… više »

SIMBOL BESMRTNOSTI

Drevna medicina: Smirna smanjuje kolesterol i čuva srce

objavljeno prije 11 godina

Drevna plemenita mast, koja se koristila za parfeme ili kozmetiku, može smanjiti nivo kolesterola ako se uzima kao dodatak hrani. Smirna se naime dobiva iz iz biljke poput Mire, (lat.… više »

STRAH OD TUŽBE

Kušajte božićni puding na vlastitu odgovornost

objavljeno prije 11 godina

Vlasnica restorana High Timber je objasnila da se restoran želi zaštititi od mogućih tužbi u slučaju da se gost koji uživa u toj engleskoj "slastici" zagrcne, a što za sobom… više »