Život
JEDNOSTAVNO PROTIV ZRAČENJA

Smanjite rizik od dobivanja raka zbog zračenja mobitela

objavljeno prije 13 godina

Službeno je - mobiteli mogu potaknuti nastanak raka, ali to ne znači da ih sad morate sve baciti i zauvijek prestati koristiti. Osim toga, mobiteli su danas sastavni dio svakodnevice, gotovo… više »

NEMA POVIŠICE

Pet pokazatelja da vam je šef škrtica

objavljeno prije 13 godina

Ne većini radnih mjesta onaj strogi odnos nadređeni-podređeni lagano je zamućen, dakle, nadređeni se često ponašaju kao da to nisu i obrnuto. Možda mislite da je taj trend sjajna… više »

HRABRO I LUDO

Biste li dopustili morskom psu da vam jede iz ruke

objavljeno prije 13 godina

Jedan od najpopularnijih videa na internetu u posljednje vrijeme je svakako onaj na kojem velika bijela psina jede ribu iz ruke Valerie Taylor, poznate svjetske stručnjakinje za morske pse.… više »

TEZE

Jedenje zemlje dobro za trbuh?

objavljeno prije 13 godina

Mnogim ljudima diljem svijeta jedenje zemlje nije ništa neuobičajeno, a suvremene analize objašnjavaju zašto je to tako. Najvjerojatnije opravdanje za ljudsku geofagiju… više »

UZBUDLJIVI NOVITETI

Što ćemo igrati u lipnju ove godine

objavljeno prije 13 godina

Mjesec svibanj bio je izvrstan za ljubitelje video igara. Uz igre poput DiRT-a 3, L.A. Noirea i novog Witchera zabavljali su se fanovi svih žanrova, ali šesti mjesec ima potencijal da… više »

ISTRAŽIVANJE

Fast food uzrokuje pobačaj i mrtvorođenčad

objavljeno prije 13 godina

Trudnice koje jedu previše nezdrave hrane riskiraju mogućnost poroda mrtvorođenčeta. Istraživači su otkrili kako nezdrava prehrana smanjuje protok krvi od majke prema plodu preko… više »

CD UMJESTO TABLETA

Kako nas glazba može izliječiti

objavljeno prije 13 godina

Uz sve kontroverze koje prate farmaceutsku industriju, odlična je vijest to što će nam jednom u budućnosti liječnici umjesto tableta prepisivati slušanje glazbe.… više »

ADRENALIN

Sve više žena ide na avanturistička putovanja

objavljeno prije 13 godina

Kada čujete riječi avanturističko putovanje, možda vam na um padne venecijanski trgovac Marko Polo, istaknuti afrički istraživač David Livingstone, ili pak avanturist Robert  Pearly koji… više »

5 SUPER SAVJETA

Organizirajte godišnjicu mature za sjećanje

objavljeno prije 13 godina

Planiranje deset godina mature (ili bilo kojeg važnijeg datuma) na prvi pogled čini se vrlo lako: pozovete svih i smjestite se na jednu lokaciju, ali tko god se uhvatio tog posla zna da to… više »

iARMY

Američka vojska testira iPhone u ratnim uvjetima

objavljeno prije 13 godina

Američka vojska idućega tjedna planira održati pustinjsko testiranje standardnog iPhonea, Androida i tablet računala za uporabu u ratu, izvjestio je u petak online The Wall street Journal, a… više »

UŽITAK

Yoni masaža - tantrička masaža za žene

objavljeno prije 13 godina

Yoni masaža namijenjena je ženama i ubraja se među najuzbudljivije erotske masaže uopće. Erotskom dijelu prethodi gotovo jednosatna masaža cijelog tijela s mirisnim uljima kako bi se žena… više »

EKO STRUJA

iKini - badić koji puni baterije

objavljeno prije 13 godina

Na plaži ste i ispraznila vam se baterija mp3 playera ili fotića? Nema problema ako na sebi imate badić sa solarnim ćelijama kojeg je osmislio njujorški dizajner Andrew Schneider.… više »

PREHRANA MALIŠANA

Djeca piju premalo vode, a jedu previše mesa i slatkiša

objavljeno prije 13 godina

Njemački institut za dječju prehranu (FKE) proveo je istraživanje koje pokazuje da klinci danas jedu previše mesa i slatkiša, a piju puno premalo vode. Umjesto 0,6 do 0,7 litara… više »

PRAVA SREĆA

U avionu na liniji Malabo-Madrid rođena bebica

objavljeno prije 13 godina

Nevjerojatan se događaj zbio na letu španjolske zrakoplovne tvrtke Iberije na liniji Malabo-Madrid i prošao je sretnozahvaljujući primalji, pedijatru i liječniku koji su se… više »

"G-SHOT"

Biste li povećale G točku uz pomoć kolagena radi nevjerojatnog seksa?

objavljeno prije 13 godina

Caroline Cushworth je prva žena u Velikoj Britaniji i na svijetu koja si je dala povećati G točku, piše portal Intimatemedicine. Da budemo precizni, malo ju je 'izbočila' zbog… više »