Žene
AFGANISTAN NAJGORI

Majke najbolje žive u Norveškoj, Hrvatska na 27. mjestu

objavljeno prije 10 godina

Majke žive najbolje u Norveškoj, pokazuje 11. godišnje izvješće vodeće neovisne organizacije za djecu "Save the Children", koja je Hrvatsku svrstala na 27. mjesto od 160… više »

EPIDEMIJA DEPRESIJE

Imaju više slobode i mogućnosti...no zašto su mnoge žene nesretne?

objavljeno prije 10 godina

Ako se stopa nastavi povećavati ovom brzinom, depresija će biti među najčešćim zdravstvenim problemima u svijetu do 2020., druga nakon bolesti srca. No zašto je generacija koja… više »

DISKRIMINACIJA!

Žene koje prihvate prezime supruga zarađuju manje

objavljeno prije 10 godina

Mladenke, budite oprezne - preuzeti suprugovo prezime je možda romantično, ali vam može uništiti karijeru, pokazuje nova studija. Prema rezultatima istraživanja objavljenih u magazinu… više »

DOWN LOW

Podsjetite se zašto je važna higijena intime

objavljeno prije 10 godina

Njega tijela i lica vas ponekada može toliko zaokupiti da intimnoj higijeni ne pridate previše pozornosti. No, njega intimnih dijelova je izuzetno važna. Podsjetite se zašto!… više »

ZLATNE VLASI

Udahnite kosi novi život nakon svakodnevnih zlostavljanja kojima je izložena

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Osnovna namjena hranljive maske je da prehrani korijen kose nakon svih zlostavljanja kojima ih današnja žena podvrgava. Boja, kiselina, hidrogen, gelovi, lakovi, zračenja u solariju,… više »

PROSVJED

Žene žele nesmetano hodati uokolo bez majice

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Nekoliko desetaka žena privuklo je veliku pažnju hodajući golih grudiju središtem grada Portlanda, najvećeg u američkoj saveznoj državi Maine, kako bi se izborile na jednako pravo na… više »

2,0 DJETETA

Ženama je najzdravije imati dvoje djece

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Osim što rođenje djeteta roditeljima predstavlja neizmjernu radost, liječnici već godinama otkrivaju pozitivne utjecaje poroda na ženski organizam. Istraživanja provedena na milijunima… više »

ČITANJE IZMEĐU REDAKA

Saznajte je li još uvijek zaljubljen u bivšu

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Žena mora biti ili glupa ili slijepo zaljubljena u muškarca da ne primijeti pokazatelje koji jasno stavljaju do znanja da nije raskrstio sa svojom prošlošću, odnosno sa… više »

BRITANCI ZAKLJUČILI

Depresivne žene žude za seksom

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Žene koje su same i depresivne imaju više seksualnih partnera i učestalije seksualne odnose, pokazalo je istraživanje British Medical Journala. U studiju su bile uključene žene koje… više »

SEXY KIT

Neizostavni alati seksi predatorice

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Ako se pitate kako najvatrenije žene izluđuju svoje muškarce, odgovor je vrlo jednostavan - osim one potrebne doze strasti, seksi predatorice imaju posebnu opremu koja im je… više »

MALA ENCIKLOPEDIJA

30 stvari koje bi svaka žena morala znati do 30.

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

1. Skuhati tvrdo kuhano jaje. 2. Diplomatski reći mami da vas pusti na miru. 3. Predstaviti se na intervjuu za posao. 4. Pozvati muškarca van. 5. Saslušati prijatelja. 6.… više »

NEMA IZMOTAVANJA

Žene trebaju vježbati sat vremena dnevno ako žele savršenu liniju

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Stvarnost je često takva - surova! To potvrđuje i najnovija studija čiji rezultati upućuju na to da žene, kako im teku godine, trebaju vježbati i biti tjelesno aktivne, i to puno. Čak sat… više »

JESTE LI ZNALI?

8 zanimljivih činjenica o vagini

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

1. Prirodni ženski lubrikant sastoji se od iste tvari koja se može pronaći u jetri morskog psa. 2. Svjetski rekord za najviše ženskih orgazama postignut je 2009. na natjecanju… više »

IBEAUTY

Osam korisnih aplikacija na temu ljepote

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Pronalazak savjeta za ljepotu dok ste u hodu i u žurbi može biti vrlo zarazno, a to vam može potvrditi bilo koja žena koja koristi iPod Touch ili iPhone. Naime, upravo u tom kontekstu… više »

BOJA ZA BOŽICE

Kako nositi crveni ruž za usne

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Osjećate se hrabrima? Obuzeo vas je avanturistički duh? Mislimo na izgled, naravno. Bez brige. Ne morate biti poznate superzvijezde niti imati profesionalne vizažiste da biste izgledale… više »