Zagreb

Otvoreno pismo Bandiću

objavljeno prije 11 godina

Predsjednik gradskog HSLS-a Darinko Kosor uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Milanu Bandiću i predsjedniku uprave Zagrebačkog holdinga Slobodanu Ljubičiću. U pismu je pohvaljen projekt… više »

Prve fontane u Novom Zagrebu

objavljeno prije 11 godina

Avenue Mall, najveći gradski trgovački centar, otvorio je dvije fontane, jedine u Novome Zagrebu. Unutarnja i vanjska fontana prostiru se na čak 150 četvornih metara. Fontane su obogaćene… više »

FOTO-VIJEST

Karas - Prodajte svoje tijelo

objavljeno prije 11 godina

Izložba ‘Prodajte svoje tijelo’ Krunoslava Stojanovskog otvara se u četvrtak u 19 sati u galeriji Karas. Umjetnik putem fiktivne tvrtke, koja se reklamira džambo-plakatima, u… više »

Donirajte matične stanice

objavljeno prije 11 godina

Zaklada Ana Rukavina i Udruga RODA pozivaju vas danas na zajedničku humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja uzoraka krvi s ciljem proširenja hrvatskog Registra dobrovoljnih darivatelja… više »

Osoba godine je...

I ove se godine dodjeljuje Nagrada Grada Zagreba

objavljeno prije 11 godina

Do petka 22. veljače možete poslati prijedloge za dodjelu Nagrade Grada Zagreba. Odbor Gradske skupštine za javna priznanja još je 25. siječnja donio odluku o raspisivanju… više »

Slovenci deportirani

objavljeno prije 11 godina

Policija je deportirala, a sud na šest mjeseci zabranio ulazak u Hrvatsku ekstremnom dijelu navijača slovenskog nogometnog kluba Maribor pod nazivom Viole. Kod njih je u subotu u… više »

Potpuno zaostajemo u kongresnom turizmu

objavljeno prije 11 godina

Žele li se Zagreb i Hrvatska u kongresnoj industriji bar djelomice približiti drugim velikim europskim gradovima-kongresnim centrima i ostvariti porast prometa i prihoda iz tog segmenta, za… više »

Počinju sajmovi

objavljeno prije 11 godina

Danas se na Zagrebačkom velesajmu otvaraju sajmovi ‘Sport i nautika’ i ‘Moda i slobodno vrijeme’, na kojima će do nedjelje, 24. veljače, svoju ponudu predstaviti oko… više »

Kraljevi ulice u kavani

objavljeno prije 11 godina

Danas će Kraljevi ulice i njihovi prijatelji u Gradskoj kavani s početkom u 20 sati održati koncert gdje će se ponovno, nakon dvadesetak godina, čuti zagrebačke gradske pjesme.Grupa… više »

Udruga slijepih pomaže u svakodnevnom životu

objavljeno prije 11 godina

Tijekom prošle godine mnogo je učinjeno za prava slijepih osoba u Zagrebu, navodi se u izvještaju Udruge slijepih Zagreb.  Projekt ‘Znanjem protiv mraka’… više »

Lisinski

Japanski bubnjari

objavljeno prije 11 godina

Japanski bubnjarski sastav ‘Za Ondekoza - Demon Drummers’ nastupio je u nedjelju u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na turneji ‘Croatian 2008 live tour’. (Metro)  više »

Odabrano rješenje za Trg pravde u Selskoj

objavljeno prije 11 godina

Ministrica pravosuđa Ana Lovrin sinoć je u Muzeju arhitekture HAZU u Zagrebu otvorila izložbu radova pristiglih na državni projektni natječaj za izradu idejno-urbanističko-arhitektonskog… više »

Spas u zadnji čas

objavljeno prije 11 godina

Putnici izlaze iz autobusa koji se jučer ujutro sudario s automobilom Daewoo Matizom. Jedna je osoba u automobilu smrtno stradala, no putnici u autobusu prošli su neozlijeđeno. Nesreća… više »

Autobus na propan-butan

objavljeno prije 11 godina

Sutra u 13 sati održat će se promocija autobusa na propan butan plin (LPG) u zagrebačkoj poslovnoj jedinici tvrtke PROplin d.o.o. u Radničkoj cesti 216. Zahvaljujući svojim ekološkim i… više »

Vlada obećava više novca za lokalnu samoupravu

objavljeno prije 11 godina

Potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič gostujući na tribini ‘10. obljetnica stupanja na snagu Europske povelje o lokalnoj samoupravi u RH’ u organizaciji Udruge studentica i… više »