Putovanja
ODMORI

Volonturizam - kako spojiti ugodno s korisnim

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Ime je prilično novo, ideja je stara već nekoliko desetljeća. Razne organizacije već odavno nude različite oblike "radnih kampova" u kojima volonteri mogu sudjelovati u projektima… više »

PREMA NAMA?

Nijemci kreću na odmor

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

U Njemačkoj je duga tradicija da pokrajine u različito vrijeme određuju svoje školske praznike. Ove godine je prva ispala najmnogoljudnija pokrajina, Sjeverno Porajnje i Vestfalija u… više »

DOMIŠLJATO

Genijalna turistička ideja

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Na Svjetsko prvenstvo (SP) u nogometu stigle su i stotine tisuća turista iz cijelog svijeta. Oni su htjeli pogledati utakmice svoje nacionalne vrste - i razgledati Brazil. Velika je to… više »

COOL

TripRider za iPhone i iPad umjesto putne bilježnice

objavljeno prije 10 godina

TripRider pomaže putniku organizirati, upravljati i dijeliti svoje putovanje od trenutka kad odabere odredište, do vraćanja kući i sve vrijeme u razdoblju samog putovanja. Bilo da… više »

MISSTRAVEL.COM

Najseksi narodi na svijetu

objavljeno prije 10 godina

Misstrave.com je portal za spajanje, kako oni sami kažu, galantnih putnika koji ne vole putovati sami s atraktivnim putnicima koji žele putovati besplatno, zato što nemaju novaca da… više »

KLUB PUTNIKA

Putovanja bez granica i troškova

objavljeno prije 10 godina

Putovanje je otkrivanje svijeta vlastitim osjetilima, kaže mladi Uroš Krčadinac iz Srbije. "Do svoje dvadesete godine bio sam pravi „štreber", samo sam učio i čitao, imao… više »

SJAJNO!

Otvorenje ljetne sezone u Aquaparku Adamovec

objavljeno prije 10 godina

Otvorenje ljetne sezone i vanjskih bazena je pred vratima. Jeste spremni za početak ljeta? Dođite u četvrtak 22.svibnja 2014. u Aquapark Adamovec i uplovite s nama u vodeni svijet pun užitaka… više »

PUTOVANJA

Sjajan izlet u Klagenfurt i Minimundus

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Klagenfurt i Minimundus odlična je destinacija za jednodnevni izlet, jer posjetiti ovaj zabavni park minijatura i doživjeti svijet u malom idealna je zabava za djecu i odrasle. U Minimundusu… više »

SAZNAJEMO

Apartmani na moru i do 40% povoljnije

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Ljeto i vrijeme godišnjih odmora nam se bliži i ako planirate na Jadran ovo ljeto pravo je vrijeme da počnete razmišljati o desinaciji i smještaju. Dok su strani gosti… više »

WOW!

Fantastičan timelapse Islanda

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Island je poznat po svojim ljepotama i zabavnim ljudima koji vrlo inovativno vode svoju državu, a kad pogledamo ovaj timelapse, dobit ćemo jako dobru ideju kako im takve stvari padaju na… više »

SAVJETI

Idete u Brazil? Evo što trebate znati!

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu privući će određen broj navijača naše reprezentacije, naravno, ni izbliza toliko koliko ih je bilo na nekim bližim destinacijama. No, kako je… više »

MA DA?!

Društvene mreže određuju kuda na ljetovanje

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Najnovija istraživanja pokazuju da se čak 80 posto Nijemaca prije nego uplate putovanja za godišnji odmor, prije toga informiraju na platformama socijalnih mreža na Internetu. Ovdje… više »

IDEJA

Romantična Verona i karneval u Veneciji – 2 dana autobusom

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Ostvarite romantiku uoči Valentinova u Veroni i ludilo Karnevala u Veneciji!!! Datumi putovanja: 15.02.-16.02.2014.Autobusom iz Zagreba i Rijeke Program putovanja: 1.dan Polazak autobusa iz… više »

COOL

Motociklom od Zagreba do Južne Afrike za 230 dana

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Davor Rostuhar i Maja Tanasovski proputovali su motociklom od Zagreba do Cape Towna u Južnoj Africi u 250 dana. Na putu od 20 700 km prošli su Egipat, Sudan, Etiopiju, Keniju, Ugandu,… više »

OPA

Što žene obožavaju u krevetu

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Muškarce prate glasine da ih zanimaju razne seksi igračke, no niti žene nisu imune na njih, pokazala su mnoga istraživanja, pa je tako svim nestašnim muškarcima koji ne… više »