« Putovanja
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
BRAVO

Subspace hostel - najbolji u istočnoj i srednjoj Europi

Vizualni identitet nadahnut SF filmovima i stripovima šezdesetih osmislio je akademski kipar Tomislav Buntak

Kapsule kao u SF filmovima
Kapsule kao u SF filmovima (Subspace hostel)
Više o

hosteli

,

Subspace hostel

Subspace hostel proglašen je najboljim hostelom u istočnoj i srednjoj Europi, a posebnim ga čini interijer nadahnut svemirskim brodom.

Spavanje u svemirskom brodu, inače rezervirano za austronaute, od sada je dostupno svima. Najveći nedostatak klasičnih hostela, u Subspaceu su riješili kapsulama. Posebnost spavanja u kapsulama je privatnost u intimnom trenutku dok spavamo. Za razliku od konkurencije, inovativni hostel usmjeren je na malo stariju publiku.

Vizualni identitet nadahnut SF filmovima i stripovima šezdesetih osmislio je akademski kipar Tomislav Buntak.

Inovativnim dizajnerskim rješenjima posebno su zadovoljne mlade turistice. Vole se vraćati. Kako kažu, u drugim hostelima nemaju tu privatnost. Mogu se presvući u miru, mogu ležati u miru, mogu slušati muziku.

Dvadeset spavaćih kapsula opremljeno je monitorima, internetom, sefom, rasvjetom, ogledalom i - možda najvažnije - ventilacijom. Iako kapsule na prvi pogled djeluju skučeno, u stvari su vrlo komforne te u njih bez problema stane osoba od 2 metra.

Zajamčena privatnost deviza je ovoga zagrebačkog hostela pa su vlasnici hostela patentirali i tuševe povezane sa svlačionicom.

11.03.2018. 17:15:00
Novi komentar
nužno
nužno