Putovanja
DOĐITE

Ljubav i romantika u Termama Tuhelj

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Zašto bi ljubav bila samo jedan mjesec u godini?! Pokažimo je uvijek, na svakom koraku i u svim situacijama. Doživite posebne trenutke u hotelu Well**** uz romantičan paket koji… više »

BRAVO

Pula jedna od top 20 svjetskih destinacija za 2017.

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Poznati međunarodni portal The Telegraph, koji se obraća milijunskom čitateljstvu, prepoznao je Pulu kao jednu od 20 najboljih svjetskih destinacija koje bi trebalo posjetiti u 2017.… više »

2016

Najsigurnija godina za zračna putovanja

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Prošla godina bila je jedna od najsigurnijih u civilnom zračnom prometu, objavili su njemački centar za procjenu podataka zrakoplovnih nesreća (JACDEC) i nizozemska mreža zračne… više »

EH, DA ...

Naj(ne)sretnije zemlje svijeta

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Najsretnija zemlja svijeta uporno je, kao i svake godine - Danska, pokazao je izvještaj Mreže rješenja za održivi razvoj.  Što se ocjenjivalo? Od BDP-a po glavi… više »

OTPUTUJTE

10 najjeftinijih gradova Europe za zimski odmor

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Zimski odmor ne mora biti baš nužno dug kao ljetni, ponekad su dovoljna i dva dana za punjenje baterija, pa je jedna britanska tvrtka odlučila istražiti koliko košta takva… više »

PODACI

Najskuplje je živjeti u Londonu

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Troškovi života u europskim prijestolnicama uspoređivani su s Bruxellesom i Luxembourgom koji su dobili 100 bodova. Istraživanje je pokazalo da je život najskuplji u Londonu… više »

PREDAVANJE

Kako putovati svijetom za 0 kuna?

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Svi smo mi ćuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog… više »

NOVOSTI

Na Airbnbu ćete uskoro moći rezervirati i više od smještaja

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Nova aplikacija Trips uključuje kategorije 'iskustava', 'mjesta' i smještaja a u Airbnbu planiraju u konačnici dodati i letove i usluge. "Do sada, Airbnb se svodio samo na dogovaranje… više »

WOW

Hrvatska proglašena turističkom destinacijom 2016.

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Dragulj u kruni Mediterana - tako na uglednom portalu opisuju Hrvatsku. Posebno ističu ljepotu Splita i Dubrovnika. Ističe se kako su ova dva grada dugo bila samo destinacija za kruzere, ali… više »

ZEMLJA SNOVA

Bogataši hrle na Novi Zeland

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Novi Zeland pruža mir i sigurnost bez konkurencije na svijetu, a udaljen je "samo" jedan dan leta od svjetskih prijestolnica, tvrdi Michael Nock, multimilijunaš iz Hong Konga i osnivač… više »

PUTOVANJA

Advent u Salzburgu i Austrijskim jezerima

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Advent više nije tako daleko da ne bilo dobro isplanirati neko kratko putovanje i uživati u europskim gradovima u blizini. Agencija Best travel i ove je godine pripremila bogat… više »

TAKO TREBA

Tržnice su naša svetinja!

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Tržnica Estacade u Grenobleu je smještena ispod željezničkog nadvožnjaka i baš kao svakog dana, puna je i kupaca i lokalnih poljoprivrednika. Kupci, naoružani svojim… više »

DIJELJENJE PRIJEVOZA

Hrvatska dijaspora već može povoljnije putovati kući

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Velik broj njih, naime, već sad se spaja i putuje preko web stranice i aplikacije za dijeljenje prijevoza BlaBlaCar, koja povezuje vozače koji putuju nekamo i imaju slobodna mjesta u autu s… više »

STVARNO?

Duga sezona u Grčkoj

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Unatoč podizanju poreza na dodanu vrijednost na 24 posto i usprkos izbjeglicama koje i dalje u velikom broju dolaze u Grčku, turistički sektor je i ove godine ovoj zemlji donio mnogo novca.… više »

SJAJNO!

Dvorski užitak na pragu jeseni u Termama Tuhelj

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Reprezentativni à la carte restoran Dvorac Mihanović nudi bogatstvo tradicionalnih i nacionalnih jela. No, jeste li znali da su se tu nekada kraljevi gostili obilnim dvorskim večerama… više »