« Putovanja
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
SAZNAJEMO

Zimski praznici u kojima će uživati i klinci i odrasli

Djeca, mame, tate, parovi, bake, tete…, baš svi mogu provesti zimske praznike iz snova u Termama Olimia, jer uz atraktivne siječanjske ponude svatko će pronaći nešto po svojoj mjeri

Zabava za cijelu obitelj
Zabava za cijelu obitelj (Terme Olimia)
Više o

djeca

,

zimski praznici

,

odrasli

,

Terme Olimia

,

Family Wellness Termalija

Nerijetko se događa da članovi iste obitelji ili društva koje planira zajednički odmor žele na različite načine provesti vrijeme. Jedni priželjkuju puno odmora i dokolice, a drugi su više aktivni tipovi. I što tad? Kako udovoljiti svima?

Slovenske Terme Olimia mjesto su gdje baš svi mogu doživjeti nezaboravan odmor. Opuštajući wellness sadržaji, jedinstveni tretmani i terapije, selfness filozofija, originalne vodene atrakcije, zabavni animacijski programi, sjajna gastronomska ponuda, prekrasna priroda i vrhunski smještaj - tu su zimski praznici posebno iskustvo!

Ljubitelji vodene zabave osjećat će se kao u raju, jer Family Wellness Termalija ima čak dvije tisuće četvornih metara vodenih površina s raznim mlaznicama, vodenim masažama, toboganom sa svjetlosnim efektima... One koji se nakon blagdanske gozbe žele odmoriti i pročistiti tijelo od toksina, oduševit će najveći svijet sauna u Sloveniji, smješten na čak 1550 četvornih metara prostora; dok će uživanje u wellness ponudi u potpunosti opravdati pravo značenje te riječi, posebice u luksuznom Wellnessu Orhidelia, koji je već devet godina ponosan nositelj titule najboljeg slovenskog wellnessa. Osim atraktivnih ponuda s uključenim animacijskim programima za odrasle i djecu, tijekom školskih praznika u Termama Olimia organiziraju i čuvanje djece, tako da roditelji mogu posvetiti malo vremena sebi.

Family Fun paket u Hotelu Breza se ne propušta, jer uz boravak dvoje djece gratis u prvoj polovici siječnja - prvo do 12 godina, a drugo do pet - možete uživati u polupansionu uz Olimski samoposlužni buffet, kupanju u bazenima Family Wellnessa Termalija uz mogućnost kupanja i na Vodenom planetu u Termama Tuhelj, noćnom kupanju petkom i subotom, dok su organizirani i različiti sadržaji za jačanje samosvijesti poput Tai Chia, zdravih zvučnih vibracija, joga smijeha... Osiguran je i dar za djecu, obiteljski izlet, kao i lunch paket na odlasku.

Odaberete li Family paket s boravkom u Hotelu Sotelia****s, uz već spomenute sadržaje, moći ćete koristiti i opuštajući Svijet sauna u Termaliji RELAX u kojem ne smijete propustiti veliku programsku saunu Teatar vjetra.

21.12.2018. 09:00:00
Novi komentar
nužno
nužno