« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

Veljača za romantičare

Veljača je svakako najromantičniji mjesec u godini. Razlog više za bijeg na jug! Proslavite svoju ljubav u bajkovitom okružuju Falkensteiner Hotela & Spa Iadera, stvarate emocije za pamćenje

Uživajte!
Uživajte! (Arhiva)
Više o

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Svijeće, latice ruža, zavodljiva glazba, čaša pjenušca, vas dvoje sami u privatnoj SPA oazi... Zamislite i međusobni piling od morske soli nakon duge i tople kupke u morskoj vodi, a onda i masažu koja će vas u potpunosti opustiti, pa dugo opuštanje na vodenom krevetu.

Zvuči filmski, a Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nedaleko od Zadra, upravo je stvorena za filmsku romansu, mjesto koje trebate otkriti u dvoje. 

Ovdje je odmor nešto posve drugo i posebno. Harmonija za sva osjetila. Fantastična lokacija, decentan i zavodljiv interijer, vrhunska usluga, prepoznatljiva Falkensteinerova kuhinja i naravno, SPA koji pruža mnoštvo užitaka.

Elegantno, prostrano i ugodno okružje Acquapura SPA oduševit će vas s čak 17 tretmanskih prostorija, tri privatna SPA suita, nekoliko unutarnjih i vanjskih bazena, više relax prostorija u kojima se poslužuju opuštajući čajevi nakon tretmana, sauna svijeta s jedinstvenom panorama saunom smještenom ispod zemlje s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, te modernom interpretacijom turskog hamama.

A predivna i tajnovita kultura kupanja probudit će sva vaša osjetila. Hamam simbolizira opuštanje, osjećaj ugode i čistoću i djeluje blagotvorno i na duh i na tijelo.

Ugodna toplina, voda, pjena, mirisi i dodiri - isprobajte ove orijentalne užitke s voljenom osobom. 

07.02.2019. 13:30:00
Novi komentar
nužno
nužno