Putovanja
HEH

Zabrane turistima na europskim plažama

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Zabranjeno mokrenje Dok se kupate u moru, ako vam je sila i ako nema wc-a na plaži, malo tko će dva puta razmisliti da li da "pusti vodu": tko će primijetiti tu doslovno kap u moru?… više »

KAVICA

Što prvo napravimo kad odemo na godišnji odmor?

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Prva 24 sata1 ključna su za odmor jer gotovo polovica putnika koji su sudjelovali u globalnom istraživanju (46%) vjeruje da prvi dan određuje raspoloženje cijelog odmora, dok jedna četvrtina… više »

MLJAC

Najpoznatiji specijaliteti zbog kojih se isplati putovati na drugi kraj svijeta

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Japanski sushi, vijetnamske spring rolice ili arapske ušećerene datulje - neki su barem jednom u životu imali priliku uživati u nekoj od ovih delikatesa, no vjerojatno je ipak manje… više »

DOĐITE

Novi tobogan u Termama Tuhelj

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Vodeni planet u Termama Tuhelj otvoren je 2005. godine kada je svojim atrakcijama oduševio sve. Vodeni planet...tik do Zemlje, kako se kupalište zove punim nazivom, prepuno je… više »

O, DA!

Savjeti za jeftino ljetovanje

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Ljetovanje je nešto čega se moramo odreći ako nam financijska situacija nije baš sjajna, no tu zapravo griješimo - putovanje ne mora biti skupo, pogotovo ako imate… više »

GOTOVO JE?

Luksuz se vraća na Kubu

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Redom to nisu turisti, nego su baš Kubanci koji redovito zastaju pred izlozima jedne velebne trgovine u središtu starog dijela Havane. Neki čak i ulaze u trgovinu da bi pitali… više »

LJEPOTA

Highlander Velebit – uzbudljiva avantura kroz prirodne ljepote

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

Highlander Velebit petodnevno je planinarsko iskustvo čije će se premijerno izdanje održati od 9. do 14. rujna 2017. godine, a na kojem će sudionici savladavati uzbudljivu stazu dugu 104 km.… više »

TOP PUTOVANJA

Zlatni zapad Amerike kroz najljepše parkove prirode - 12 dana

objavljeno prije 7 godina

1. dan - Zagreb - Frankfurt - Los Angeles Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacija prijava na let prema Frankfurtu… više »

LONELY PLANET

Zagreb je top europska destinacija 2017.

objavljeno prije 7 godina

Lonely Planet, jedan od najprestižnijih svjetskih turističkih vodiča na svijetu, Zagreb je stavio na vrh svoje liste ove godine najpoželjnijih i najuzbudljivijih, ali nedovoljno istraženih… više »

BRAVO

Tri najzelenija grada na svijetu

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Oslo, London i Amsterdam predvode velike svjetske gradove u smanjenju emisije štetnih plinova gradskog prijevoza, pokazala je studija londonskog Centra za ekonomska i poslovna… više »

EH, DA ...

Najskuplji gradovi za život

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Odlazak u inozemstvo u zadnje je vrijeme postao nacionalni hobi Hrvata, a ako ste među njima i tražite mjesto u kojem bi se skrasili, ovih je 10 gradova na vrhu liste onih koje trebate… više »

SAVJETI

Kako se spakirati za put oko svijeta?

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Putovanje oko svijeta postalo je jednostavnije nego ikada - u obilju jeftinih načina prijevoza i smještaja potrebno vam je samo dosta volje i surfanja kako biste napravili najbolju i… više »

IDETE?

Besplatno na Novi Zeland? Cool!

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Novozelandska kompanija iz Wellingtona objavila je zanimljiv oglas za posao u tehnološkom sektoru na koji se mogu prijaviti ljudi iz cijelog svijeta. Najzanimljivije i najaktraktivnije… više »

WOW!

Jakna za svjetske putnike - 15 kilograma prtljage bez beda

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Svaki pravi putnik ima jednu noćnu moru - nakon što je ulovio jeftinu avionsku kartu, treba u avion utrpati i prtljagu, a to obično košta i više od te jeftine karte...… više »

PUTOVANJA

Valentinovo u Budimpešti - sjajna dva dana

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Valentinovo u Budimpešti već tradicionalo organizira agencija Best Travel koja svojim sjajnim aranžmanima privlači sve više putnika. Dvodnevno putovanje autobusom uz… više »