Ostali sportovi

Martin Marić i Sanja Gavrilović osigurali Peking

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Hrvatski atletičari Martin Marić u disku i Sanja Gavrilović u kladivu izborili su na atletskom mitingu u Ljubljani B norme koje ih vode na Olimpijske igre u Pekingu. Unatoč vrlo hladnom… više »

Određena hrvatska atletska reprezentacija za Peking

objavljeno prije 16 godina

Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza na sjednici održanoj 21. srpnja odredio je putnike na Olimpijske igre u Peking. Atletičari: Blanka Vlašić (skok uvis), Ivana Brkljačić… više »

Tour de France

Schleck i CSC najavili nove napade na predstojeće dvije brdske etape

objavljeno prije 16 godina

Nakon što je luksemburški biciklist Frank Schleck (28) u nedjelju nakon 15. etape Tour de Francea preuzeo vodstvo u ukupnom poretku, njegova momčad CSC najavila je nove napade… više »

Valentino Rossi slavio u Laguna Seci

objavljeno prije 16 godina

Najbolji motociklist današnjice Talijan Valentino Rossi pobijedio je u nedjelju u motoGP klasi na utrci za VN Sjedinjenih Država na legendarnom trkalištu u Laguna Seci. Drugo… više »

Blanka Vlašić u utorak na mitingu u Stockholmu

objavljeno prije 16 godina

Svjetska prvakinja u skoku u vis Blanka Vlašić u utorak, 22.srpnja, nastupit će na Super grand prix u mitingu u Stockholmu, gdje je prošle godine ostvarila osobni i hrvatski… više »

Hamilton prvi u Hockenheimu

objavljeno prije 16 godina

Pole position Hamilton je iskoristio za odvajanje od konkurencije na samom startu utrke, no nesreća Tima Glocka u 35. krugu na stazu je dovela safety car i trka je, zapravo, počela ispočetka.… više »

Verdasco pobjednik ATP-a Umag

objavljeno prije 16 godina

Španjolac Fernando Verdasco pobjednik je 19. izdanja ATP turnira tenisača u Umagu, on je u finalu svladao Rusa Igora Andrejeva sa 3-6, 6-4, 7-6 (4). Nakon što je Verdasco… više »

Tour de France

Gerransu 15. etapa, Schleck novi vodeći

objavljeno prije 16 godina

Australac Simon Gerrans (Credit Agricole) pobjednik je 15. etape biciklističke utrke "Tour de France" vožene od Embruna do vrha uspona na Prato Nevoso u Italiji u dužini od 183… više »

Karanušić: Jako sam razočaran

objavljeno prije 16 godina

Roko Karanušić je na ovogodišnjem Umagu po prvi puta u karijeri ušao u četvrtfinale jednog ATP turnira, no najosebujniji hrvatski tenisač iz Umaga odlazi vrlo razočaran.… više »

Zlatna liga: Vlašić i Jelimo ostale u igri za "jack pot"

objavljeno prije 16 godina

Najbolja hrvatska sportašica, svjetska prvakinja u skoku uvis Blanka Vlašić nastavila je svoj niz pobjeda, do 33. uspjeha zaredom stigla na četvrtom ovogodišnjem mitingu… više »

Ovogodišnji Tour de France prepun ‘drogiranih’ biciklista

objavljeno prije 16 godina

Dopinški skandali na Tour de Franceu pojavljuju se kao na pokretnoj traci. U četvrtak je Francuska antidopinška agencija objavila da je talijanski biciklist Riccardo Ricco (24)… više »

OSOBA TJEDNA - Blanka Vlašić

Blanka skače za olimpijsko zlato i milijun dolara

objavljeno prije 16 godina

Pred Blankom Vlašić su najvažniji trenuci njezine karijere. Iz trećeg pokušaja, u Pekingu  ima priliku osvojiti zlatnu olimpijsku medalju (u Sydneyju 2000. bila je… više »

Moya: Ovaj meč bih izgubio bilo gdje osim u Umagu

objavljeno prije 16 godina

Peterostruki pobjednik Umaga Španjolac Carlos Moya plasirao se u četvrtfinale ovogodišnjeg turnira pobijedivši nakon dva sata i 44 minute teške borbe sa Srbinom… više »

Brkljačić najbolja u Varaždinu sa 71,88 m

objavljeno prije 16 godina

Odličnim hicem od 71,88 metara na Olimpijskom atletskom mitingu "Varaždin 2008" Ivana Brkljačić potvrdila je odličnu formu uoči nastupa na Olimpijskim igrama u Pekingu. Bio je to… više »

Tour de France

Arvesenu 11. etapa, Evans i dalje u žutom

objavljeno prije 16 godina

Norveški prvak Kurt-Asle Arvesen (CSC) pobjednik je 11. etape biciklističke utrke "Tour de France" vožene od Lannemezana do Foixa u dužini od 167.5 kilometara. Arvesen je u… više »