Ostali sportovi

EP vaterpolo: Hrvatska - Grčka 10:10

objavljeno prije 16 godina

Hrvatska je tako natjecanje u skupini okončala s tri pobjede, te po jednim porazom i neodlučenim ishodom osiguravši plasman u četvrtfinale. S koje pozicije će krenuti u borbu za… više »

Tour de France - etapa i vodstvo Schumacheru

objavljeno prije 16 godina

Nijemac Stefan Schumacher pobjednik je četvrte etape biciklističke utrke Tour de France, 29.5 kilometara dugačkog kronometra oko Choleta. Schumacher je slavio s rezultatom 35 minuta i 44… više »

Hrvatska potopila i Slovačku

objavljeno prije 16 godina

Nakon tri teške utakmice, napokon je došao dan za laganiji pristup i odmor glavnih igrača na Europskom prvenstvu u vaterpolu. Hrvatski su igrači lakoćom pobijedili Slovačku s… više »

Hamilton pobijedio u Silverstoneu

objavljeno prije 16 godina

Domaći vozač i miljenik publike ipak je uspio izdržati pritisak medija i publike i pobijediti na Velikoj nagradi Velike Britanije u Silverstoneu. Start utrke potvrdio je optimistične izjave… više »

Barakude za infarkt

objavljeno prije 16 godina

Nakon demontaže snažnih Španjolaca pred domaćom publikom u prethodnom kolu, očekivala se uvjerljiva pobjeda nad reprezentacijom Crne Gore, no tek je posljednja sekunda meča donijela… više »

Rafa kralj trave i zemlje

objavljeno prije 16 godina

Vijest koja bi izazvala daleko manje pozornosti bila bi pobjeda Federera na pariškoj crvenoj zemlji. Dapače, iz godine u godinu očekuje se da će se to dogoditi i pronalaze se razlozi… više »

Coulthard se povlači iz F1

objavljeno prije 16 godina

Škotski pilot Red Bulla, 37-godišnji David Coulthard objavio je povlačenje iz Formule 1 na kraju ove  sezone.  - Nakon 15 godina odlazim bez naslova u Formuli 1.… više »

Serena i Venus Williams u finalu Wimbledona

objavljeno prije 16 godina

U finalu trećeg teniskog Grand Slam turnira sezone, Wimbledona, igrat će sestre Venus i Serena Williams.Venus je finale izborila pobjedom protiv Ruskinje Jelene Dementijeve 6:1, 7:6 (3), dok… više »

Barakude otputovale po zlato

objavljeno prije 16 godina

Aktualni svjetski prvaci, reprezentativci Ratka Rudića danas imaju premijerni nastup na Europskom prvenstvu u Malagi koje traje od 4. do 13. srpnja. Europskom prvenstvu prethodile su iznimno… više »

Plivanje

Dva svjetska rekorda i treće najbolje vrijeme

objavljeno prije 16 godina

Trećeg dana američkih olimpijskih kvalifikacija u plivanju, Natalie Coughlin i Aaron Peirsol oborili su svjetske rekorde na 100 metara leđno, a Michael Phelps je ostvario treći najbolji… više »

Ančić nije uspio protiv fantastičnog Federera

objavljeno prije 16 godina

Hrvatski tenisač Mario Ančić nije se uspio plasirati u polufinale Wimbledona. Ančić je u četvrtfinalu nakon sat i 41 minute igre izgubio od najboljeg tenisača svijeta, Švicarca Rogera… više »

‘Ančić me 2002. iznenadio, bio sam šokiran’

objavljeno prije 16 godina

Marija Ančića danas u četvrtfinalu Wimbledona čeka meč protiv najboljeg tenisača današnjice, Rogera Federera, kojeg je upravo on posljednji put pobijedio u All England Clubu. Bilo je… više »

Blanka i 30. put zaredom najbolja

objavljeno prije 16 godina

Blanka Vlašić pobjednica je skoka u vis koji se jučer održao u poljskom Bydgoszczu, javlja totalsportal. S preskočenih 205 cm ostvarila je i 30. pobjedu u nizu, 27. zaredom s… više »

Vaterpolo

Rudić: Glavni cilj su nam Olimpijske igre u Pekingu

objavljeno prije 16 godina

Naša je obveza da se na svakom natjecanju borimo za odličja pa ćemo tako i na Europskom prvenstvu, što će se od 4. do 13. srpnja održati u Malagi, igrati najbolje što… više »

Atletika

Gay rekordno uz vjetar

objavljeno prije 16 godina

Tyson Gay, američki sprinter i svjetski prvak na 100 i 200 metara, na američkim kvalifikacijama za OI je istrčao najbržu utrku na stotki svih vremena, prenosi totalsport.Vrijeme Gaya je 9.68,… više »