Ostali sportovi
FORMULA 1

Lewis Hamilton pobjednik VN Kine

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Lewis Hamilton pobjednik je jubilarne 1.000 utrke SP-a u Formuli 1 za Veliku nagradu Kine. Mercedesov pilot bio je najbrži na stazi u Šangaju te je stigao do svoje 75. Grand Prix… više »

FORMULA 1

Valtteri Bottas osvojio VN Australije

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Valtteri Bottas (Mercedes) pobijedio je na VN Australije u Melbourneu, prvoj utrci nove F1 sezone, dok je svjetski prvak Britanac Lewis Hamilton bio drugi. Treće mjesto pripalo je vozaču Red… više »

PRIJAVITE SE!

HT B2Run ove godine u humanitarnom ruhu

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Danas je na obali zagrebačkog jezera Jarun, na terasi kultnog kluba Aquarius, službeno najavljena nova sezona najveće regionalne poslovne utrka HT B2Run. Četiri HT B2Run utrke ove će se, pete… više »

COOL

Norme za Olimpijadu vade se i u Osijeku

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Panonian Challenge, osječki festival ekstremnih sportova bit će održan jubilarni 20. put od 5. do 9. lipnja, a natjecanje je postalo kvalifikacijsko za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju… više »

COOL

Vatikan predstavio prvu sportsku momčad

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Athletica Vaticana sportski je savez povezan s Talijanskim olimpijskim odborom (CONI) i moći će u budućnosti sudjelovati na međunarodnim sportskim događajima.  "Odavna smo… više »

BRAVO!!!

Hrvatska osvojila Davis Cup!

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

Hrvatska je osvojila Davis Cup, postavši tako svjetski prvak u tenisu! Vjerojatno nam to nije prevelika utjeha za izgubljeno finale Svjetskog prvenstva od istog protivnika - Francuske,… više »

BRAVO

115 godina žena u europskom športu

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

U sklopu obilježavanja 115. obljetnice osnutka HAŠKa Mladost organiziran je i okrugli stol na temu "115 godina žena u europskom športu". Okrugli stol… više »

FORMULA 1

Kimi Raikkonen slavio na VN SAD u Austinu

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Kimi Raikkonen je u Teksasu došao do 21. pobjede u karijeri, ali i prve nakon čak pet godina i trijumfa u Australiji. Drugo mjesto osvojio je Nizozemac… više »

FORMULA 1

Potvrđen kalendar utrka Formule 1 u 2019.

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Kalendar utrka u Svjetskom prvenstvu vozača formule 1 u 2019. godini na kojemu se nalazi 21 utrka potvrdio je savjet Međunarodnog automobilističkog saveza (FIA) I dalje će se većina… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton do 70. pobjede u karijeri

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Lewis Hamilton (Mercedes) napravio je u nedjelju još jedan korak prema petom naslovu svjetskog prvaka u formuli 1 tako što je na Velikoj nagradi Rusije u Sočiju stigao do 70.… više »

BRAVO

Braća Sinković svjetski prvaci u dvojcu bez kormilara

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Braća Sinković ponovno su se okitila svjetskim zlatom - dominirali su finalnom utrkom u Plovdivu od samoga starta, već na četvrtini utrke imali su gotovo sekundu i pol prednosti ispred… više »

EXTREME

Završio Highlander Velebit 2018

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Prvih 5 dana rujna obilježila je pustolovna bajka - Highlander Velebit na koju se prijavilo 98 neustrašivih sudionika željnih prave avanture života. Ove godine, za razliku od… više »

AKTIVNO!

Oko 2000 zaljubljenika u trčanje na Bundeku

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Zagrebački Bundek i savski nasip ove su subote ponovno okupili oko dvije tisuće zaljubljenika u trčanje koji su na GRAWE noćnom maratonu uživali u druženju, zabavi i trčanju pod… više »

ISPROBAJTE

Nordijsko hodanje – fitness aktivnost koja produžuje život!

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Zašto krenuti na tečaj nordijskog hodanja? Nordijsko hodanje je sigurna, prirodna, dinamična i zabavna aktivnost koja se provodi uz pomoć posebno dizajniranih štapova. Pravilna… više »

OLIMPIZAM

7 novih disciplina na ZOI 2022.

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Sedam novih disciplina dodano je u program Zimskih olimpijskih igara 2022. godine, kojima je domaćin Peking, s ciljem što veće zastupljenosti sportašica, objavili su u srijedu… više »