« Ostali sportovi
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
COOL

Norme za Olimpijadu vade se i u Osijeku

Dolazak na ovogodišnji Pannonian Challenge najavile su neke od vrlo jakih reprezentacija kao što su francuska, britanska i ruska. Ujedno, uvedene su nove discipline

Do Tokija preko Osijeka
Do Tokija preko Osijeka (Panonnian Challenge)
Više o

OI 2020.

,

olimpijska norma

,

Panonian Challenge

Panonian Challenge, osječki festival ekstremnih sportova bit će održan jubilarni 20. put od 5. do 9. lipnja, a natjecanje je postalo kvalifikacijsko za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Voditelj tog projekta Jurica Barač na konferenciji za novinare je podsjetio kako su natjecanja u BMX-u i skateu postali olimpijski sportovi prije dvije godine, a da bi ovaj festival dobio spomenuti status morao je zadovoljiti visoku razinu organizacije događaja, međunarodnu TV produkciju i vrhunsku opremljenost skate parka, za koji kaže da je najbolji u Europi, te niz drugih standarda.

Dolazak na ovogodišnji Pannonian Challenge najavile su neke od vrlo jakih reprezentacija kao što su francuska, britanska i ruska. Ujedno, uvedene su nove discipline.

- Riječ je o skuteru ili romobilu. To je disciplina koja je u zadnje vrijeme sve popularnija i mi želimo pratiti trendove. Ove godine festival će trajati jedan dan duže nego do sada, dodao je Barač.

25.02.2019. 15:29:00
Novi komentar
nužno
nužno