Muškarci
SKRIVENE INDIKACIJE

Samo za muške oči: Što vaš seksualni život govori o vašem zdravlju

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Seks je sjajan, no kada stvari u spavaćoj sobi krenu nizbrdo počinju se tražiti očigledni krivci, poput stresa, problemi na poslu, umor, a čak se počinje preispitivati i sama veza. No, možda… više »

DON JUANI

Zlatna pravila za prave zavodnike

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Zaboravite šablonske upade tipa "Koliko je sati? 12 i 15? Pravo je vrijeme da se upoznamo!" Ako vam se sviđa, recite joj to. Čak 75 posto žena izjavilo je da im se sviđa iskren i… više »

OBRATITE POZORNOST

Dečki, evo što žene mrze kod vas

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Ostavili ste mokar ručnik. Ne sviđa joj se to što stalno gledate tekme na TV-u. Niste oprali posuđe iza sebe. Ovo su samo neke od najčešćih situacija koje ženama iznimno idu na… više »

OBRATITE PAŽNJU

Muški detalji koji automatski odbijaju svaku ženu

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Donosimo vam pregled pogrešaka zbog kojih će svaka žena automatski izgubiti interes, stoga pokušajte ih zaobići u širokom luku Tjelesni miris - žene imaju osjetljivije… više »

TUPSONI

Najveće gluposti koje muškarci mogu izvaliti

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Muškarci vole misliti da znaju dijeliti komplimente, i donekle im to dobro ide sve do trenutka kad odluče da je veza došla do faze da mogu biti iskreni. Naravno, to se uskoro… više »

KAD HORMONI PODIVLJAJU

Lijepe žene opasne su za muško srce

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

No, posljednja studija pokazuje da samo 5 minuta koje muškarac provede s lijepom nepoznatom ženom stvara toliko stresa da može biti kobno po njegovo srce. Efekti su najgori za… više »

BOME ...

Muškarcima je rođenje djeteta najsretniji trenutak u životu

objavljeno prije 8 godina

Sreća je relativna stvar, no ipak postoje neki trenuci u životu koji su svima jednako dragi, pokazalo je istraživanje na tisuću ljudi koje je proveo britanski brand odjeće Jacamo.… više »

ODAVDE DO USPJEHA

7 načina da osvojite ženu koja vam se sviđa

objavljeno prije 8 godina

Trebate se prestati zapitkivati i početi stvari raditi na drugačiji način. Pitanje je koje točno promjene morate poduzeti? Sljedeća lista sadrži 7 načina na koji možete osvojiti ženu koju… više »

NOVI MUŠKARCI

Pravi muškarci postali su ugrožena vrsta

objavljeno prije 8 godina

Jačem spolu, muškarcima, prijeti izumiranje, tvrde liječnici koji su se okupili na kongresu na kojem se raspravljalo o nemilim promjenama u ponašanju pravih muškaraca.… više »

PODIGNITE JOJ SAMOPOUZDANJE

8 stvari koje žene čine nesigurnima

objavljeno prije 8 godina

Muško-ženski odnosi ponekad znaju biti grubi, i dok muškarci također imaju određene nesigurnosti, one se prilično razlikuju u odnosu na žene. Ono što slijedi su samo neke… više »

VJEROVALI ILI NE :)

Muškarci mogu biti bolji u multitaskingu

objavljeno prije 8 godina

Švedski znanstvenici u novom su se istraživanju poigrali Mythbustersa i pokazali da je teorija po kojoj su žene bitno spretnije od muškaraca kada treba nekoliko stvari raditi u… više »

NJEGA ZA NJEGA

Vodič za brigu o muškom licu

objavljeno prije 8 godina

Svježe obrijana, nježna mirisna brada muškarca nešto je u čemu svaka žena uživa. Ipak, rijetki su oni koji zaista uživaju u brijanju. Možda vam se čini da muškarci ne… više »

WTF?!

Što muškarci stvarno misle

objavljeno prije 8 godina

Svaka žena sanja o mogućnosti čitanja muških misli (i obrnuto, naravno) barem na pet minuta kako bi shvatila što se zbiva u muškoj glavi. Autori bestsellera "WTF are men… više »

VID' MALE

Zvižduci laskaju ženama

objavljeno prije 8 godina

Želite skrenuti pozornost žene na sebe i zavesti je? Evo kratka smjernica - osam od deset žena vole primati komplimente pa makar to bilo i od potpunih stranaca. Tako bar tvrdi jedno britansko… više »

TO SE TRAŽI

Kako usrećiti ženu

objavljeno prije 8 godina

Portal Askman dao je nekoliko dobrih savjeta muškarcima kako usrećiti ženu, a da nema veze sa seksom. Iako muškarcima nije jednostavno razmišljati na taj način, evo… više »