Lifestyle
LJEPOTA POKRETA

Balet - najbolji put do gracioznih pokreta i figure

objavljeno prije 10 godina

Gipke, vitke i naizgled bestežinske figure balerina uvijek su bile predmet zavisti. To kako one uspijevaju skakutati i okretati se bez da puste kap znoja mnogima ostaje misterijem. Metro je… više »

TONE UP

Do savršenih nogu u pet koraka

objavljeno prije 10 godina

Savršene noge, između ostalog, san su svake žene koja drži do izgleda. Internet, časopisi, televizija preplavljeni su savjetima za postizanje idealnog izgleda. Na njima se mnogo… više »

VINSKA MANIFESTACIJA

Na ovogodišnjoj izložbi 'Vinistra' predstavit će se 130 izlagača

objavljeno prije 10 godina

Oko 130 izlagača s rekordnih 535 uzoraka vina te 81 uzorkom ulja i 28 rakija okupit će ovogodišnja međunarodna izložba vina i vinarske opreme za vinogradarstvo i vinarstvo "Vinistra… više »

VRIJEME JE ZA PROMJENE

Jedite pametno i izbjegnite debljanje

objavljeno prije 10 godina

Adro Adriano Sarnelli malo je kome poznat u Hrvatskoj i bližoj regiji. Ali oni koji imaju problema s kilogramima i težinom sigurno ga neće zaboraviti nakon što pročitaju članak. Ovaj… više »

SAM SVOJ DOKTOR

Kućni preparati za ublažavanje bolova

objavljeno prije 10 godina

Biljke koje vam predstavljamo zasigurno "stanuje" u vašim kuhanjama. Stoga ih od danas, osim u jelima, možete upotrebljavati i za ublažavanje bolnih problema! Žgaravica Ugasite "vatru"… više »

KRIVE INFORMACIJE

Prije vježbanja ne smijete jesti...

objavljeno prije 10 godina

O vježbanju kruži mnogo laži i poluistina koje vam mogu naštetiti ako im povjerujete. Zato donosimo najčešće takve mitove. Prije vježbanja ne smijete jesti Naravno da prije… više »

SAMO PRIRODNO

Maslinovim i kokosovim uljem do zdrave i lijepe kože

objavljeno prije 10 godina

Ljudi maslinovo ulje koriste od davnina. Korišteno je kao prinos bogovima, kao i za liječenje i u kuhinji. Danas se preporuča kao jedno od najzdravijih ulja, a posebno se cijeni ekstra… više »

ISPLATI SE POKUŠATI

8 zdravih odluka za 2010. godinu

objavljeno prije 10 godina

1. Povećajte unos antioksidansa - kada probavljate hranu ona oslobađa i molekule koje se zovu slobodni radikali. Dim cigareta i zračenje također proizvode slobodne radikale. Tijekom vremena,… više »

KORISNI SAVJETI

Zašto je dobro imati limun u hladnjaku?

objavljeno prije 10 godina

Postoje mnogi razlozi zašto je dobro imati limun pri ruci, no u slučaju da s njima već niste upoznati, donosimo vam nekoliko korisnih i zanimljivih načina na koje možete iskoristiti… više »

KALORIJSKA BOMBA

Sendvič s "pecivom" od pohane piletine, slaninom i topljenim sirom najnoviji hit

objavljeno prije 10 godina

Naime, američki lanac brze hrane Kentucky Fried Chicken, odlučio je svojim mušterijama ponuditi prvi sendvič smanjenog udijela ugljikohidrata, bez peciva. Tradicionalno pecivo… više »

S MALO MAŠTE

Kako uz malo truda vježbati kod kuće

objavljeno prije 10 godina

Znamo da je teško naći vremena i novca za vježbanje uza sve obaveze kojima smo u današnje vrijeme zatrpani. Ali za vitku liniju i zdraviji duh i tijelo ne trebaju vam skupe… više »

BEZ KALORIJA

Ublažite glad na prirodan način

objavljeno prije 10 godina

1. Jabuka - čuli ste za izreku ˝jedna jabuka na dan, drži doktora van˝. Jedna veća jabuka sadrži otprilike 5 grama vlakana, što će vam dati osjećaj sitosti duži period vremena. Osim… više »

SPONZORIRANI ČLANAK

Počelo je proljeće puno iznenađenja

objavljeno prije 10 godina

Ispratite zimu na najbolji način: kupujući odjeću, obuću, tehničku opremu ili stvari kojima ćete urediti vaš dom. American Express kartica nudi vam i usluge specijalističkih pregleda,… više »

SPONZORIRANI ČLANAK

Poslovni tečajevi stranih jezika u inozemstvu

objavljeno prije 10 godina

U ponudi ima najkvalitetnije programe i škole, a osim tečaja i smještaja za vas pronalazi najpovoljnije zrakoplovne karte, organizira transfere te pomaže u ishođenju viza.… više »

MUST HAVE

Modni dodaci koji će obilježiti proljeće

objavljeno prije 10 godina

Ne trebate kupovati nove majice i haljine za ovo proljeće. Modni dodaci dat će novi sjaj vašoj "staroj" odjeći pa tako novac radije potrošite ciljanom kupnjom detalja nego… više »