Lifestyle
antioksidans

Superhrana: šipak

objavljeno prije 9 godina

"Otvorite šipak i dobit ćete more zdravih crvenih sjemenki", narodna je uzrečica koja opisuje jedno on najzdravijih biljnih plodova uopće. Plod šipka bogat je vitaminom C i… više »

čištite i mršavite

Oblikujte tijelo kućanskim poslovima

objavljeno prije 9 godina

Umorni ste, neda vam se, nemate vremena i svega vam je dosta, ali imate brdo rublja kojeg morate ispeglati, prašina vam se taloži na policama, a po podu bolje da ne hodate bosi.… više »

sexy fitness

Ne sramite se i zaplešite oko šipke

objavljeno prije 9 godina

Ples oko štange ili šipke postao je popularna vrsta fitnessa u svijetu prije nekoliko godina. Danas se već polako rješava pomalo negativne reputacije zbog asocijacije na… više »

MICHELINOV VODIČ

Tokio je kulinarska prijestolnica svijeta

objavljeno prije 9 godina

Pariz više nije kulinarska prijestolnica svijeta ako je suditi po broju restorana koji su dobili tri zvjezdice Michelinova vodiča. Internetsko izdanje tjednika Le Point objavilo je u… više »

porez na auto

Nizozemska planira porez na vožnju automobilom

objavljeno prije 9 godina

Nizozemska je u petak objavila da će 2012. uvesti porez na prijeđene kilometre, a ukinut će porez na posjedovanje automobila, čime bi htjela prepoloviti prometne čepove i za 10 posto smanjiti… više »

vježba uz koktele

Novi fitness o kakvom ste samo mogli sanjati

objavljeno prije 9 godina

Žene više ne koriste internet samo kako bi provjerile svoj e-mail. Novost u online svijetu je Iamsuperchick.com (I am super chick - Ja sam super žena), fitness program za žene koji su… više »

bio-dizajn

Kuće od drveća novi trend stanovanja

objavljeno prije 9 godina

Oni koji prate trendove u namještanju svojeg doma vjerojatno su upoznati s libertyjem, cyber-modernim, minimalističkim, klasičnim, retro i sličnim stilovima. No, odnedavno na scenu je… više »

junk art

Novi hit su tenisice izrađene od pisaćih mašina i kompjutera

objavljeno prije 9 godina

Mijenjali biste svoj stari mobitel za novi iPhone? Ili svoj PC za notebook? Amerikanci ih ne moraju bacati - mogu ih jednostavno odnijeti junk umjetniku Gabrielu Dishawu. 29-godišnji… više »

pravilne kombinacije

Crno vino ne pije se uz ribu

objavljeno prije 9 godina

Kada pričamo o Japancima sigurno ih nećemo spomenuti u kontekstu dobrih poznavatelja vina. Začudo, upravo iz Japana dolazi studija koja dokazuje ono što se bar u mediteranskim zemljama… više »

kruha i još kruha

Depresiju i bijes otjerajte ugljikohidratima

objavljeno prije 9 godina

Dodajte kruh: nemasna prehrana bogata ugljikohidratima pomaže u gubitku težine, te ljude čini sretnijima od onih koji se hrane s manje ugljikohidrata, ali s više mesa i mliječnih… više »

beskorisne kreacije?

Satovi na glavi su novi modni trend

objavljeno prije 9 godina

Dizajneri stoje pred vječnom dilemom: kreirati nosivu modu koja će se dobro prodavati ali neće izazvati revoluciju ili eksperimentirati s neobičnim kreacijama i pokupiti pohvale za nove… više »

svi u shopping

Rasprodaja obuće u Tvornici

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Cipele s potpisom Miss Sixty, Energie, Killah, Bronx, CAT, Levi's, G-Star, CK Calvin Klein, Tommy Hilfiger, DKNY, Skipper Marine, Yellow Cab, Bunker, Tsubo, Bullboxer, Cushe i Jump i do 80… više »

rakija, konjak, pivo...

Alkohol je dobar za bol - ne više

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Vjerojatno se sjećate starih westerna u kojima ranjeni junak rane vida i tretira whiskeyem, a zatim ispije nekoliko gutljaja da smanji bol? Ili kad su vam bake nakon pada s bicikla rakijom… više »

Sante D'Orazio

Fotograf slavnih otkriva tajne zanata

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Kad se s druge strane kamere nalazi Sante D'Orazio, poznate osobe spremne su na najluđe poze i neobično ponašanje. Slavni fotograf slikao je gotovo sve zvijezde, od Angeline Jolie do… više »

zdravo i fino

Hrana koja liječi

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Ako vas muči loše raspoloženje, krhka kosa ili bezvoljnost u krevetu, ne morate odmah posegnuti za tabletama ili još gore alkoholom kako bi se opustili a stvari krenule uzbrdo.… više »