« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Riješite se glavobolje u trenu

Prirodnih načina liječenja glavobolje ima poprilično, no mana im je što baš nisu previše brzi i bolje funkcioniraju kao prevencija nego kao lijek

Riješite se glavobolje za 2 minute!
Riješite se glavobolje za 2 minute! (Shutterstock)
Više o

YouTube

,

glavobolja

,

lijek protiv glavobolje

Glavobolja je sve češća posljedica užurbanog načina života i svakodnevnog stresa, a u tim situacijama najčešće posežemo za tabletama - popiti analgetik zaista je najlakše i najbrže rješenje, ali nije ih dobro često konzumirati. 

Prirodnih načina liječenja glavobolje ima poprilično, no mana im je što baš nisu previše brzi i bolje funkcioniraju kao prevencija nego kao lijek.

Zato je YouTuber Kamil K. Wawrzyszko objavio video u kojem otkriva svoju metodu uklanjanja glavobolje bez tableta, a po preko 4 milijuna pregleda možemo zaključiti da ima nešto u tome.

Brojni su gledatelji u komentarima potvrdili da trik funkcionira svaki out kada ga isprobaju, dok je manji broj njih dodao da im glavobolja nije potpuno nestala, ali da je puno blaža. 

Ključ je da vizualizirate svoju glavobolju. Potrebno joj je dati boju, oblik, veličinu i lokaciju. Fokusirajte se na to i zamišljajte da se bol sve više smanjuje sve dok potpuno ne nestane....

Evo kako to objašnjava sam Kamil, a vi slobodno u komentarima recite je li vam pomoglo...

02.01.2019. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno