Kultura
SCHENGENFEST 2014

Jeftinije na Schengenfest do 28. svibnja

objavljeno prije 10 godina

Željni ste dobre zabave? Želite na Schengenfest? Iskoristite ovu priliku jer samo  još dva dana, do 28. svibnja, svoje ulaznice možete kupiti po jeftinijoj cijeni od 60,50 eura, u… više »

BOLJI SI

Elemental novim spotom slavi ljubav i jednakost

objavljeno prije 10 godina

Nakon izvanrednog uspjeha njihovog prethodnog singla "Prokleta ljubav" koji je nominiran i za ovogodišnji Porinov Hit godine, Elemental nam donosi novi singl - "Bolji si". Ova je… više »

INMUSIC 2014

Yem kolektiv, DJ Ilko Čulić i DJ Veles brinu za DJ program INmusic festivala

objavljeno prije 10 godina

Yem kolektiv, DJ Ilko i DJ Veles bez sumnje su dobitna kombinacija. Upravo zato vas na INmusic festivalu očekuje ova kombinacija čuvenih radijskih DJ-eva i kolektiv mladih koncertnih… više »

PARTIJANA

Examine i Janko Novoselić u Klubu 30.5.

objavljeno prije 10 godina

Vrsni dvojac, Ratko Filipović Examine i Janko Novoselić, koji su već zadužili scenu svojim radom, nastupaju u zagrebačkom Klubu u petak 30. svibnja, gdje će predstaviti svoj novi projekt.… više »

COMEDY CLUB

Program Studija Smijeha od 26. do 31. svibnja

objavljeno prije 10 godina

Comedy Club "Studio Smijeha", Vlaška 92 - program od 26.05. do 31.05. 26.05. u 20.30h Večer otvorenog mikrofona "I hate Mondays" Mrzite ponedjeljak s nama uz puno smijeha i dobre… više »

JOYCE

Četvrti Bloomsday 16. lipnja u Puli

objavljeno prije 10 godina

Kažu, 16. je lipnja najveći dan zapadne književnosti. Dan u kojem je 1904. godine kroz osamnaest sati Leopold Bloom, najpoznatiji protagonist James Joyceovog Uliksa kroz osamnaest epizoda… više »

BOX OFFICE

Novi X-Meni novi su svjetski broj 1

objavljeno prije 10 godina

Istovremeni start u čak 119 zemalja donijelo je novom izdanku X-Men franšize pod enigmatičnim naslovom X-Men: Dani buduće prošlosti fantastičan prihod od 262 milijuna… više »

CANNES

Sretan završetak jednog osrednjeg Festivala

objavljeno prije 10 godina

Kako će se ovogodišnji Filmski festival u Cannesu završiti, moglo se na neki način pretpostaviti od samog početka. Turski film ove godine proslavlja svoju 100-tu obljetnicu… više »

HA HA HA

Došlo je vrijeme je za SMJEHOTRES

objavljeno prije 10 godina

U subotu, 31. svibnja 2014. u 20:00 sati na gradskim trgovima Zagreba (Zrinjevac), Čakovca (Trg Republike), Varaždina (Trg kralja Tomislava), Karlovca (Domobranska 1) i Rijeke (Korzo)… više »

KONCERTI

Letu Štuke unplugged u Tvornici 14. lipnja

objavljeno prije 10 godina

Legendarni sarajevski bend Letu Štuke, nakon pauze od više od godine dana, napokon dolaze u Zagreb 14. lipnja u Tvornicu kulture u 22 sata. Premijerno će izvesti svoje najveće… više »

HR BOX OFFICE

Godzilla poharao i domaća kina

objavljeno prije 10 godina

Ne samo da je nova Godzilla imala četvrto najbolje ovogodišnje otvaranje u domaćim kinima sa svojih 22.046 gledatelja, nego je vjerojatno i zaslužna za kojih 42% (odnosno za 19.301… više »

INMUSIC 2014

Ljetnom Kinu pridružuje se Vlada Divljan

objavljeno prije 10 godina

Nakon prva dva dana festivalskog tulumarenja za koje je zaduženo Ljetno Kino, „kućni bend" INmusic festivala, posljednji dan rastu u big band i pridružuje im se legendarni Vlada… više »

CLUBBING

Klub Barbarella's u Pirovcu produžuje ljetnu sezonu

objavljeno prije 10 godina

Kako se priča s The Garden Festivalom već godinama razvija na hrvatskoj obali u Tisnom, vrijeme je da i priča s klubom na otvorenom Barbarella's u Pirovcu napreduje. Stoga se timu… više »

FILMSKA KRITIKA

Godzilla se vratio, ljepši nego ikad

objavljeno prije 10 godina

Nedavno je na HTV-u emitirana komedija Billyja Wildera „Kiss Me, Stupid" u kojoj Ray Walston u nedostatku jače uvrede punicu naziva Godzillom. Film je snimljen 1964. godine,… više »

PARTIJANA

Cycle i Vakum 24. svibnja u Mastersu

objavljeno prije 10 godina

Cycle program u zagrebački klub Masters ove subote 24. svibnja dovodi dečke koji podjednako dobro vrte glazbu i tulumare. Klub u ležernoj atmosferi i s odličnim ozvučenjem u još jednom… više »