Kultura
INMUSIC 2014

Evo zašto je INmusic najveći open air festival u Hrvatskoj

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

INmusic festival puno je više od same glazbe. Nezaboravna atmosfera, bogata ponuda hrane i pića, poseban otok za kampere, brzo i bezbrižno plaćanje, kino, kazalište... sve to… više »

KONCERTI

Stiff Little Fingers u Tvornici 16. studenog

objavljeno prije 10 godina

Stiff Little Fingers nastali su 1977. u Belfastu raspadom grupe Highway Star koja je novo ime posudila iz pjesme Deep Purplea. Godine 1978. objavljuju prvi singl "Alternative Ulster" koji je… više »

FAK KRITIKA

Devil's Knot imao je puno prilika, ali ...

objavljeno prije 10 godina

Devil's Knot nije zapravo loš film u klasičnom smislu te riječi, prije se može opisati pogrešnim i nepotrebnim. Naime, u pitanju je igrani film po istinitom događaju koji… više »

PROGRAM

Medvedgradske glazbene večeri 2014

objavljeno prije 10 godina

Grupa Meritas nastupit će u četvrtak 17. srpnja, Zoran Predin u društvu Damir Kukuruzović Django Group u petak, 18.srpnja, a program u… više »

FAK INTERVJU

Gregory Smith, sjajan kanadski glumac

objavljeno prije 10 godina

Kanadski glumac Gregory Smith poznato je lice svim zaljubljenicima u film i televiziju. Pričali mi o TV uspjesima Everwooda ili Rookie Bluea ili poznatim filmovima… više »

FILMSKA GLAZBA

Jozef Van Wissem u Močvari 12. lipnja

objavljeno prije 10 godina

Dobitnik Zlatne palme filmskog festivala u Cannesu za originalnu glazbu iz prošlogodišnjeg filma "Only Lovers Left Alive" kultnog redatelja Jim… više »

1958. - 2014.

Umro je Rik Mayall

objavljeno prije 10 godina

Rik Mayall, jedan od najzanimljivijih britanskih glumaca i komičara preminuo je danas ujutro u dobi od 56 godina, potvrdio je njegov agent. Rik Mayall domaćoj je publici najpoznatiji po… više »

ZA DJECU

Froom ljetne filmske radionice

objavljeno prije 10 godina

Bacači sjenki i ove godine organiziraju edukativne radionice o filmu uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra te Grada… više »

BOX OFFICE

Ljubić "Krive su zvijezde" osvojio američke tinejdžerice

objavljeno prije 10 godina

Ekranizacija turbomegapopularnog teen romana Johna Greena o romansi dvoje tinejdžera oboljelih od raka Krive su zvijezde (The Fault in Our Stars) impresivno je započela prikazivanje u… više »

QoTSA

Sve je spremno za sutrašnji koncert Queens of the Stone Age

objavljeno prije 10 godina

Zagrebački velesajam u završnoj je fazi priprema za sutrašnji koncert najave za nadolazeći INmusic festival. U Zagreb samo što nisu stigle kalifornijske stoner rock… više »

FILMOVI

Pamtljive ženske akcijske uloge

objavljeno prije 10 godina

John Rambo, John McClane, James Bond, Jason Bourne... i lista se samo nastavlja. Muški akcijski junaci imaju sve - od izgleda pa do filmskog imena - zbog čega liste na kojima se… više »

O'HARA

Započinje sezona lude zabave u Splitu

objavljeno prije 10 godina

Ljeto nam se kalendarski opasno približava, a tijekom godina je postalo jasno da ono u Splitu službeno ne može započeti bez najluđeg i, sada već tradicionalnog partyja O'Hara Music Cluba.… više »

HUMANITARNO

Zuhra se pridružio Stand upu za žrtve poplava

objavljeno prije 10 godina

U utorak 10.06. u dvorani Kina SC održat će se veliki humanitarni stand up show sa 12 komičara i komičarki iz Hrvatske, Srbije i BiH, te će se prikupljeni novac i dijeliti na Hrvatsku Srbiju… više »

GYPSY PUNK

Gogol Bordello u nedjelju u Tvornici kulture

objavljeno prije 10 godina

Kombinirajući elemente punka i gypsyja s humorom i efektnim scenskim nastupima koji uključuju kostimografiju te nalikuju na cabaret, Gogol Bordello pričaju priču o imigrantima i dijaspori.… više »

HR BOX OFFICE

"Na rubu budućnosti" na rubu flopa

objavljeno prije 10 godina

U još jednom ne pretjerano posjećenom tjednu u domaćim kinima (ukupno 50.894 gledatelja) na broj 1 je za dlaku uletio (sjajni!) novi blockbuster Toma Cruisea Na rubu budućnosti koji je… više »