Kultura
BEST OFF

U prodaji je novi album Ede Maajke - Spomen ploča

objavljeno prije 14 godina

Nakon ekskluzivne promotivne prodaje novog albuma Ede Maajke - Spomen ploča 18. lipnja u Aquariusu, od prije nekoliko dana u  prodaji je svojevrstan best of album… više »

ZAPREŠIĆ

Održano veliko finale 3. zaprešićkog Demo festa

objavljeno prije 14 godina

Nakon dva polufinalna dana, u kojima je polovica od 20 bendova nažalost otpala, "3. Demo fest Zaprešić" priveden je kraju prošlog petka s velikom finalnom večeri koja se održala… više »

RIBNJAK

5. Park in Zagreb - program prvog tjedna

objavljeno prije 14 godina

Danas počinje 5. po redu Park-In-Zagreb. Donosimo vam program prvog tjedna festivala 28.06. - 05.07. Svi programi i događanja u sklopu festivala i ove su godine potpuno BESPLATNI!!!… više »

LJETNI CAMPUS 2010

Besplatne ljetne radionice za djecu u Kulturnom centru Pešćenica

objavljeno prije 14 godina

Ovog ljeta od 28. 6 do 9. 7. Kulturni centar Pešćenica poziva sve đake koji ostaju u Zagrebu da im se pridruže u njihovom već tradicionalnom besplatnom Campusu. Dođite na svakodnevno… više »

OD 2. DO 11. SRPNJA

Garden Festival - zvijezde svjetske klupske scene dolaze u Zadar

objavljeno prije 14 godina

Peti po redu zadarski THE GARDEN Festival ovoga ljeta donosi desetodnevnu glazbenu poslasticu u dva festivalska vikenda i nešto mirnijem glazbenom tjednu od 02. do 11. srpnja. Naoko… više »

INTRO

UFO intro party u Osijeku

objavljeno prije 14 godina

Program: Petak, 02. srpanj 2010. 15:00 sati - UFO Afterbeach Party ( House & Hip Hop Stage ) DJ Sheepatz (http://www.myspace.com/djsheepatz) Gentleman's League… više »

SUMRAK SAGA

"Pomrčina" prikazana u SAD-u

objavljeno prije 14 godina

Kako javlja USA Today, u četvrtak je održana glamurozna premijera "Eclipse", najnovijeg nastavka "Twilight" franšize, u Nokia Theatre u Los Angelesu. Stotine fanova je kampiralo ispred… više »

PUNK VESELICA

La Plebe i Cherkezi United u Ksetu

objavljeno prije 14 godina

Nakon niza svirki odsviranih po cijeloj Europi (a pogotovo istočnijim dijelovima), po prvi puta ovaj izuzetno jak live bend stiže i u Kset. Ako do sada niste imali priliku čuti kako je… više »

Knjiga dana - Branko Mijić: Megastore Hrvatska

objavljeno prije 14 godina

Novinarstvo Branka Mijića je sazdano na kategorijama koje je sve teže pronaći u poprilično degradiranoj, srozanoj pa često i jadnoj profesiji. Ovaj rijetko "humano grubi" autor doista zna… više »

IZLOŽBA ZA PRIJATELJA

Izložba Vatroslava Kuliša "Za Darka"

objavljeno prije 14 godina

Vatroslav Kuliš jedan je od vodećih hrvatskih likovnih umjetnika srednje generacije, a kao prijatelj koji i danas bolno osjeća gubitak prijatelja i kao slikar koji ne samo da dobro… više »

KAKO SE GLUMCI IGRAJU

In Camera u Teatru &TD

objavljeno prije 14 godina

Predstava je inspirirana idejom filma Luisa Bunuela „Anđeo uništenja" iz 1962. te u središte svojeg interesa postavlja pitanje stalnosti i utemeljenosti prostora unutar… više »

EKSPERIMENTALNO

Eksperimentalna glazba u Galeriji Karas

objavljeno prije 14 godina

ZDX eksperimentalni je muzički projekt Nike Mihaljevića koji objedinjava radove nastale spontanom kućnom improvizacijom. Naglasak je, zasad, na bilježenju trenutka u vremenu, bez… više »

IZLOŽBA

Moj centar svijeta u Galeriji Nano

objavljeno prije 14 godina

Riječ je o prezentaciji kolaborativnog medijskog projekta koji je izveden u partnerstvu  novo-medijskih organizacija Artenative i CSDVU iz Zagreba, Kanonmedia iz Beča  i… više »

40. GLASTONBURY

Zatvoren Glastonbury - najveći svjetski festival na otvorenom

objavljeno prije 14 godina

Američka glazbena legenda Stevie Wonder zatvorio je u nedjelju navečer 40. po redu festival u Glastonburyju. Pred oko 100 tisuća ljudi, Wonder je svoj nastup posvetio pokojnom kralju popa… više »

NOVA PJESMA I ALBUM

Nova pjesma Serja Tankiana

objavljeno prije 14 godina

Novi album zove se "Imperfect Harmonies", a već je izašao prvi singl "Borders Are" kojeg se može besplatno skinuti s njegove službene stranice  www.serjtankian.com, uz prethodnu… više »