Film
POGLEDAJTE!

Moj dida je pao s Marsa: prvi hrvatski film u 4DX tehnologiji

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Dugoočekivani film Moj dida je pao s Marsa stigao je prošlog tjedna u hrvatska kina, a osim što nakon više od 30 godina u domaću kinematografiju vraća znanstvenu… više »

KINO PROGRAM

Tjedan u kinu Kinoteka uz Robbyja Müllera

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

U kinu Kinoteka ovaj tjedan gledamo opus Robbyja Müllera (1940. - 2018.), nizozemskog direktora fotografije koji je dao snažan doprinos estetikama nekih od najznačajnijih filmskih autora… više »

NAJAVE

Na vodi u Dokukinu KIC

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Dokumentarac Gorana Devića Na vodi ovaj vikend stiže u zagrebačko Dokukino KIC, a krajem ožujka odnosno početkom travnja prikazivat će se u kinima Europa i… više »

FESTIVALI

Simultana projekcija i online videoteka za petu godinu KineDoka

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

U ponedjeljak, 25. ožujka, točno u 18 i 30, u sedam europskih gradova i pet država, održat će se simultana projekcija filma „Svaki zid su vrata" autorice Elitze Gueorguieve koja… više »

FILMOVI

Održana svečana premijera filma ‘Moj dida je pao s Marsa’

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema by CineStar, sinoć je održana svečana premijera dugoočekivanog filma Moj dida je pao s Marsa koji u kina stiže u četvrtak, 21. ožujka. Dugotrajnim… više »

FESTIVALI

11. ETNOFILm festival od 22. do 27. travnja

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Rovinj će i ove godine ugostiti 11. ETNOFILm festival čija će se glavnina programa izvoditi u prostorijama Multimedijalnog centra (MMC). Ove godine festival će obilježit traganje za… više »

FESTIVALI

Festival tolerancije Masterclassom pomaže vidljivosti hrvatskog filma

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Hrvatska kinematografija posljednjih je godina bilježila odlične rezultate na međunarodnoj sceni, no na domaćoj kulturnoj sceni ti uspjesi ostaju slabo zapaženi. Kako bi pomogao u vidljivosti… više »

TRAILERI

Osvetnici: Završnica - objavljen novi trailer i poster za posljednji Marvelov nastavak

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Studio Marvel objavio je najnoviji trailer i plakat za iščekivani, ujedno posljednji nastavak filma Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame) koji u kina… više »

KINO PROGRAM

Filmovi o novinarstvu u kinu Tuškanac

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Kino Tuškanac, u duhu recentnih prosvjeda hrvatskih novinara za vraćanje dostojanstva profesiji, pripremilo je program filmskih klasika smještenih u novinarski milje, koji će u… više »

DOĐITE

Panel-diskusija "Koprodukcije ne padaju s Marsa"

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Dugoočekivani hrvatski znanstveno fantastični film "Moj dida je pao s Marsa" svečanu će premijeru imati 18. ožujka u 19 sati u Kaptol Boutique Cinema, a ususret njoj istog će dana u… više »

KINO PROGRAM

Osam filmova Clinta Eastwooda koje ne smijete propustiti pogledati

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Do 22. ožujka u kinu Kinoteka traje Opus Clinta Eastwooda, velikog američkog glumca i redatelja koji više od pedeset godina dominira Hollywoodom ispred i iza kamere. Eastwoodov opus u… više »

FILMOVI

Laureat DOK Leipziga Na vodi Gorana Devića stiže u kina 15. ožujka

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Novi dokumentarni film našeg poznatog dokumentarista Gorana Devića Na vodi stiže u hrvatska kina 15. ožujka, u distribuciji Restart Labela. Univerzalnost tople priče o… više »

NAJAVE

U četvrtak počinju 5. Ženijalni dani u Kino mreži

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije u povodu 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena počinje u četvrtak, 7. ožujka i održava se do nedjelje, 10.… više »

TJEDNI PROGRAM

Ženijalni dani u kinu Kinoteka

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Od 6. do 9. ožujka kino Kinoteka ugošćuje 5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije koja se povodom obilježavanja 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena održava u kinima diljem… više »

NAJAVE

Međunarodna premijera filma ‘Moj dida je pao s Marsa’

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Hrvatski znanstveno-fanstastični film za djecu, Moj dida je pao s Marsa ovog će tjedna imati međunarodnu premijeru na 22. izdanju FIFEM Festival International du film pour… više »