« Žene
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
EH, DA ...

U sretnim vezama svađe brzo prestaju zbog žena

Žene koje se nakon svađe brzo smire i vrate se uobičajenom ponašanju žive u najsretnijim vezama, za razliku od onih koje se vole duriti još danima

Brzo pomirenje put je k bračnoj sreći
Brzo pomirenje put je k bračnoj sreći (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

žene

,

brak

,

veze

,

muškarci

,

svađe

,

pomirenje

Koje su veze najsretnije, pitanje je koje su postavili istraživači s renomiranih sveučilišta Berekeley i Stanford, a odgovor koji su dobili možda im je odgovarao, a možda i nije. Naime, pokazalo se da je ključni elemet sreće u vezi i braku - žena koja se može brzo odljutiti.

Preciznije, veze u kojima se par smiri brzo nakon žešćih rasprava su uvjerljivo najsretnije, a najveći doprinos smirivanju daje žena, čiji temperament odlučuje koliko dugo će trajati svađa i vrijeme potrebno da se odnosi vrate u normalu. 

Žene su se pokazale boljima i u započinjanju mučnih razgovora koji rješavaju probleme u vezi smiriti situaciju. Ali, i za to postoji preduvjet - žene se moraju smiriti. Naravno, u stvarnosti ponekad to požele napraviti i muškarci, no tada bivaju optuženi da olako prelaze preko problema i svađa se nastavlja. 

Ukratko, odnos može napredovati i cvjetati ako je žena spremna kontrolirati svoje negativne emocije u konfliktima kako bi se završili i riješili što prije. 

Dečki, sad vam je valjda sve jasno ...

22.11.2013. 21:23:00
Novi komentar
nužno
nužno