« Žene
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
EH, DA ...

Tri stvari koje žene trebaju znati o muškarcima

Kad vam "starije i iskusnije" frendice otkrivaju tajne muškog roda, vrlo rijetko će neka od njih spomenuti makar neku od ovih stvari, pa vrijedi pročitati i zapamtiti

Ma koliko se on mudro držao ...
Ma koliko se on mudro držao ... (Shutterstock)
Više o

veza

,

muškarci

,

ponašanje

Što muškarci sakrivaju od žena? Ništa strašno, zapravo - samo svoje male strahove i muke, a kako im komunikacija s partnericom nije baš jača strana, ne čudi da često dolazi do nesuglasica.

E, pa kako bismo ih uspješno izbjegli, evo tri stvari koje svaka žena treba znati o muškarcima:

Muškarci su nesigurni - i njima je svaka pohvala i potvrda da su nešto dobro napravili jednako draga kao i kompliment ženama, samo što će se oni praviti da je sve to normalno i odmahnuti rukom ... a srce će im biti tako puno sreće!

Muškarci traže poštovanje - iako se u ovom modernom vremenu ta riječ prilično iskrivila i izgubila smisao, poštovanje je ono što je muškarcima izuzetno važno. Kad ga osjete, uzvraćaju najmanje istom mjerom, a kad ga nema ... nema ni ljubavi, a bogami ni veze.

Muškarci žele vrijeme za sebe - ne zato da bi radili nepodopštine, štoviše, vjerojatno neće raditi apsolutno ništa osim sjediti pred televizorom s omiljenim pićem u ruci, ali znajući da osim toga ne trebaju raditi - baš ništa. I to im je sasvim dovoljno, stoga, priuštite im to jednom tjedno, zaslužili su.

15.06.2016. 21:34:00
Novi komentar
nužno
nužno