« Seks
objavljeno prije 3 godine
STVARNO?

Tri stvari koje žene ne vole u seksu

Žene imaju raznorazne probleme sa seksom, no ove tri stvari uvjerljivo vode na svim anketama toga tipa, pa ih vrijedi znati

Nije baš zgodno ...
Nije baš zgodno ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

problemi

Žene su ponekad suzdržane u seksu zbog problema koje imaju i jednostavno ih ne mogu riješiti same ... stoga bi to trebao napraviti partner. Koje? Možda će na prvu zvučati jednostavno, no u stvarnosti - nije baš tako.

Recimo, većina žena izgleda si debelo u donjem rublju - naravno da sve ne izgledaju poput modela iz magazina koji reklamiraju žensko donje rublje i kada se pogleda u ogledalo te uoči neke nedostatke, pa makar bili i sitni, mogla bi ubrzo izgubiti volju za bilo čim. Push-up grudnjaci i slično donje rublje moglo bi u tome pomoći. Ili jednostavno prigušite svjetlo. To bi moglo unijet dozu romantičnosti zbog koje će se osjećati poželjnom.

Nadalje, strah ih je da bi on mogao primjetiti strije ili celulit - nesavršena i oštećena koža svakome može narušiti samopouzdanje. No vrlo je vjerojatno da ste muškarcu poželjne čim vas je skinuo stoga je prevelika briga nepotreba. Muški spol bi također u ovom slučaju trebao pomoći komplimentima koji se ne odnose samo na fizički izgled. To će zasigurno opustiti atmosferu i pospješiti stvaranje iskrica.

Za kraj, tu je istrah da seksualna reakcija partnera neće biti zadovoljavajuća - što se tiče seksualne reakcije, mogla bi se brinuti da će stvari krenuti u dva mjera:  partner će biti vrlo zainteresiran ili njezin seksipil u krevetu će jednostavno podbaciti.  Stoga se boji da će ljubavnik prebrzo završiti da bi oboje postigli vrhunac, ili će pak njoj trebati cijela vječnost. Ako postoje takvi problemi, duga predigra bi mogla biti rješenje, kao i prepuštanje kontrole, ritma i brzine partnerici. I nakon svega, komunicirajte. Nemojte dozvoliti da to bude jednostrano iskustvo.

I sad vi recite da je seks jednostavna aktivnost ...

14.10.2016. 23:02:00
Novi komentar
nužno
nužno