« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje žene NE smiju raditi prije seksa

Kako su ženama za uspješnu predstavu potrebne pripreme, atmosfera i sve ostalo što muškarcima ide na živce, nije loše znati kad treba prestati jer će tada seks biti - loš

Na što trebate paziti
Na što trebate paziti (Shutterstock)
Više o

lijekovi

,

žene

,

seks

,

depilacija

,

nužda

Ženama je seks potpuno drugačije iskustvo nego muškarcima, a kako su im za uspješnu predstavu potrebne pripreme, atmosfera i sve ostalo što muškarcima ide na živce, nije loše znati kad treba prestati jer će tada seks biti - loš.

Evo tri glavne prepreke dobrom seksu koje si žene mogu same postaviti

Depilacija - nikad prije seksa već par dana prije, obavezno, jer je ijekom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju, ali i prekomjernom znojenju. Posljedice su jasne - će se iziritirati, a osjetljiva područja od depilacije vrlo lako se mogu upaliti. Sličan učinak ima i tjelovježba nakon depilacije, zato se pripremite na vrijeme.

Lijekovi protiv alergije - antihistaminici djeluju tako da opuštaju tijelo. Ali, postoji i jedna nezgodna nuspojava - ovaj lijek ima snažno djelovanje i na vašu sluznicu koja je povezana sa cijelim tijelom, počevši od usne šupljine pa tako i s vašim intimnim područjem.  Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti ugodan kao i obično. 

Trpjeti nuždu - usred seksa osjećate potrebu za odlaskom na WC? Napravite to! Naime, mokraćni je mjehur smješten vrlo blizu vagine i svaki pritisak na isti itekako ćete osjetiti, zbog čega seks neće biti toliko ugodan i opušten.

Eto, pripreme na vrijeme su očito ključ uspješnog seksa.

30.03.2017. 21:31:00
Novi komentar
nužno
nužno