« Seks
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Tko više voli eksperimentirati u seksu?

Žene se obično optužuje za pasivnost u krevetu, manjak libida i još svašta - no izgleda da je to samo dobar muški PR koji treba sakriti nedostatke snažnijeg spola

Žene su sklonije eksperimentima u krevetu
Žene su sklonije eksperimentima u krevetu (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

eksperimentiranje u seksu

Igrice u krevetu nisu samo nepotrebna maštarija, već nešto što biste svakako trebali dogovoriti s partnerom i isprobati pokoju kako vaš seksualni život ne bi završio u slijepoj ulici... no tu imamo mali problem.

Ako slušamo muškarce, ispada da su žene u krevetu pasivne, ne da im se ništa, teško ih je i nagovoriti na seks - no to je samo primjer odlično odrađenog PR-a, pokazala su istraživanja.

Naime, žene ne samo da su sklonije eksperimentima u krevetu, već i češće vole koristiti prljavi govor za vrijeme sexy igrica te dijeliti svoje fantazije s partnerom nego muškarci.

Pokazalo se i kako je seksualni avanturizam povezan sa seksualnim zadovoljstvom oba partnera - što su seksualno otvoreniji partneri bili jedno prema drugome, to je i veza duže trajala.

Polovica ispitanika rekla je kako su barem jednom gledali pornografiju zajedno.

Istraživanje je dalo još vrlo zanimljivih rezultata - većina ispitanika, od kojih su svi bili u vezi, rekla je kako preferiraju seks sa upaljenim svjetlima i sexy rublje, znatno više žena nego muškaraca spremno je istraživati nove stvari u krevetu.

Prijašnja je studija iste tvrtke pokazala kako se žene više dosađuju u vezama od muškaraca, unatoč tomu što su seksualno zadovoljenije.

Zaključno, oba se spola slažu - simultani orgazmi, iako puno rjeđi nego što bi se to reklo iz holivudskih filmova - izvrsna su stvar!

Stoga, ne vjerujte mitovima i dogovorite štogod zabavnog u krevetu, glavno da se i jedan i drugi slažete oko detalja.

28.06.2017. 21:39:00
Novi komentar
nužno
nužno