« Seks
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
ZNATE LI?

Tko je glasniji u seksu?

Ako mislite da su žene prirodno šutljivije i tiše u krevetu od muškaraca, grdno se varate - ne da su glasnije, nego su dvostruko glasnije

Žene su definitivno glasnije
Žene su definitivno glasnije (Dreamstime)
Više o

žene

,

seks

,

glasan seks

Muškarci dvije stvari u seksu definitivno ne vole - kad žena nije aktivna (leži k'o daska, što bi se reklo...) i kad - šuti. Naime, muškarcima su zvukovi partnerice jasan pokazatelj da neke stvari rade dobro... ili ne.

No, ako mislite da su žene prirodno šutljivije i tiše u krevetu od muškaraca, grdno se varate - ne da su glasnije, nego su dvostruko glasnije, pokazalo je istraživanje provedno na stranici illicitencounters.com.

U njihovom se istraživanju velikih 88 posto žena izjasnilo se kako je glasnije u krevetu od svojih partnera. Da ne bi bilo po onoj staroj o Cigi i konju, čak je 64 posto muškaraca potvrdilo ovu činjenicu.

Naravno, pripadnici oba spola veselo su potvrdili da uživaju u glasanju partenera, pa je glasnogovornik stranice izjavio: "Glasan seks je individualne prirode. Neki su glasni kao da su na koncertu, dok su drugi potpuno tihi, ali to ne znači da manje uživaju. Jedna od teorija kaže da su žene glasnije jer pošto glume orgazam češće nego muškarci, onda nekako moraju pokazati da uživaju. Isto tako je vrlo zanimljivo da su ljudi koji imaju afere izvan braka glasniji u aferama, umjesto u braku sa svojim partnerom."

Dakle - derite se, slobodno... osim ako smetate susjedima pa vam lupaju na zidove i vrata, naravno.

20.06.2017. 21:33:00
Novi komentar
nužno
nužno