« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 13 godina
PRODRMAJTE STVARI POD PLAHTAMA

Tjedan dobrog seksa 1. dio

Dosta vam je uvijek jednih te istih rituala u krevetu? Tražite inspiraciju za nešto novo? Pogledajte naše prijedloge.

Dobri savjeti za svaki dan tjedna
Dobri savjeti za svaki dan tjedna (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

vodič za muškarce

,

seksualne igrice

,

vodič za žene

,

odnos s partnerom

Svaki tjedan dat ćemo vam nekoliko zanimljivih prijedloga kako biste potaknuli svoj seksualni i romantični život te odnos s partnerom: 

Nedjelja: Probudite se i recite: „Sanjala sam jedan prost san", kad vas partner pita koji, pokažite mu bez objašnjenja.

Ponedjeljak: Zataknite u kosu cvijet intenzivnog mirisa, ogrnite se samo pareom i prošećite lagano ispred partnera. Neka miris cvijeta ostane blizu i prije spavanja.

Utorak: Obujte najviše štikle u krevet. Samo štikle! Tijekom akcije ih odbacite u zanosu.

Srijeda: Stavite slušalice s različitom glazbom sebi i partneru. Naravno, onom koju volite za vruću akciju. Više se ne morate svađati oko odabira seksi glazbene podloge.

Četvrtak: Nakon što vaš partner zaspe, napišite mu vruće pismo ne štedeći papir svojih najseksi želja i misli. Započnite s: "Kad vidim tvoj...., osjetim....", zatim mu to ostavite negdje gdje će sigurno vidjeti ujutro kad se probudi (npr. na ogledalu).

Petak: Vodite ljubav širom otvorenih očiju pod svijetlom kako biste se što dublje povezali vizualnim kontaktom.

Subota: Pošaljite ga u kupovinu namirnica poput jagoda, šlaga, meda, sladoleda i usput ga nazovite i ispričajte što ćete mu sve raditi s tim namirnicama. Budite sigurni da će vas rastrgati kad dođe (a od namirnica možete napraviti i kolač, u krajnjem slučaju).

Sviđaju vam se naši savjeti? Opustite se i sami razmislite o nekim sitnicama koje bi mogle potaknuti bliskost među vama. Ne mora sve rezultirati seksom, ali i mali trenuci bliskosti tijekom dana, donose svoj prilog čvrstim i stabilnim vezama. Sretno!

04.06.2011. 13:39:20
Novi komentar
nužno
nužno