« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO

Tajne seksualne privlačnosti

Unatoč svim medijskim naporima u promicanju vitkosti neke žene muškarcima manje privlačne - ako su u tom trenutku gladn

Što je seksualna privlačnost
Što je seksualna privlačnost (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

seksualna privlačnost

Seksualna privlačnost vrlo je rastezljiv pojam, jer možete vi misliti što god želite, no sigurno će vam se barem jednom u životu pojaviti osoba koja će vam biti nevjerojatno seksi, a istovremeno neće zadovoljavati kriterije koje inače imate.

Recimo, bogati muškarci nisu uvijek privlačni ženama zbog svog pristupa koji je u većini slučajeva odbojan. U istraživanju provedenom na Sveučilištu Berkeley pokazalo se da ljudi s manje novaca i nižeg društvenog statusa u komunikaciji pristupaju otvorenije i iskrenije, gledajući sugovornika u oči i prateći komunikaciju daju neverbalnu potvrdu stavovima, što je ženama puno više seksi od Lamborghinija parkiranog pred vratima.

S druge strane, unatoč svim medijskim naporima u promicanju vitkosti neke žene muškarcima manje privlačne - ako su u tom trenutku gladni. Gladni muškarci vole žene s oblinama, a znanstvenici pretpostavljaju da je razlog evolucijski - višak kilograma asocira na viši i bolji društveni položaj kao u davnini.

Uz to, kod žena seksualna privlačnost muškaraca ovisi i o dijelu menstrualnog ciklusa. Tijekom ovulacije, kad su žene najplodnije, seksualno ih privlače dominantni muškarci, iako možda u ostalim danima preferiraju samozatajne tipove.

Stoga, najbolji savjet je - ostavite otvoren um, tko zna što se nalazi iza ugla ...

29.07.2015. 23:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Magdalena
    30.07.2015. 14:08
    Članak je na dobrom putu i mogu reći iz svog iskustva da se slažem...pala sam na muškarce koji su sve samo ne idelaan izbor, ali kao što piše u odličnoj knjizi tajna komuniakcija, privlačnost nije izbor..,ali može se proizvesti
  2. avatar
    Marija
    11.08.2015. 23:53
    Slazem se, citala knjigu. Ima i nova...seksualna tajna komunikacija ..u krevetu ;)
    Nisam citala novu, ali prva je dobra...
Novi komentar
nužno
nužno